Σπουδαία κίνηση από τη νεαρή ηθοποιό Δανάη Παππά: Δώρισε κρεβάτια στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας

Σπουδαία κίνηση από τη νεαρή ηθοποιό Δανάη Παππά: Δώρισε κρεβάτια στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας

Η Δανάη Παππά έκανε μια πράξη ανθρωπιάς που συγκίνησε τον διοικητή και το προσωπικό του Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας και όχι μόνο

Σπουδαία κίνηση από τη νεαρή ηθοποιό Δανάη Παππά που δώρισε κρεβάτια στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Τι κι αν είναι μόνο 24 χρονών, η αγάπη και η ευαισθησία για τον συνάνθρωπο δεν έχει ηλικία.

Η Δανάη Παππά έκανε μια πράξη ανθρωπιάς που συγκίνησε τον διοικητή και το προσωπικό του Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας και όχι μόνο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου για την εφημερίδα «On Time», η ηθοποιός βρέθηκε το πρωί στο νοσοκομείο και δώρισε κρεβάτια.

Αφορμή για την κίνησή της αυτή στάθηκε η επίσκεψή της πριν ένα χρόνο στο νοσοκομείο για να δει κάποιον συγγενή που νοσηλευόταν. Εκεί είδε μια εικόνα που την στεναχώρησε πολύ, καθώς πολλοί ασθενείς ήταν σε ράντσα στους διαδρόμους. Τότε, πήρε την απόφαση, μίλησε με τους υπεύθυνους, άρχισε τις οικονομίες και έφτασε η μέρα να πραγματοποιήσει την επιθυμία της για την δωρεά.Πηγή: apithano.gr

Δείτε επίσης:

Mακιγιάζ-οφθαλμαπάτη: Μακιγιέρ δημιουργεί ψευδαισθήσεις που κόβουν την ανάσα

Παλαιστής κακοποιήθηκε μικρός κι έχει εκπληρώσει 500 ευχές παιδιών

Το γκολφ είναι σαν το ποδήλατο: 89χρονη γιαγιά με Αλτσχάιμερ βάζει το μπαλάκι με τη μία

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία