«ΣΠΑΣΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ»: Το τραγούδι για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης

Η Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, ενημερώνει με το τραγούδι «ΣΠΑΣΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ», για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης

Η Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, ενημερώνει με το τραγούδι «ΣΠΑΣΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ», για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.

Η καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» έχει στόχο μέσα από τους απλούς στίχους που περιέχουν τα τραγούδια που επενδύουν μουσικά τα animation videos, να περάσει απλά μηνύματα αυτοπροστασίας στα παιδιά. Ένα από αυτά, έχει θέμα τη σιωπή πίσω από την οποία κρύβονται όλα τα θύματα παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, με αποτέλεσμα τη συνέχιση της κακοποιητικής συμπεριφοράς του θύτη.

Το τραγούδι μαθαίνει στα παιδιά, πως δεν έχουν καμία ευθύνη για ό,τι έχει συμβεί και τα προσκαλεί να γίνουν ήρωες της ζωής τους, βρίσκοντας τη δύναμη να σπάσουν αυτή τη σιωπή και να νικήσουν τον εχθρό που τους κρατά εγκλωβισμένους μέσα σε αυτή.  

Τραγούδι: @mirelapachou

Στίχοι-Μουσική: @loukas

Πηγή:bestnews.gr

Δείτε επίσης:

Παραολυμπιακοί Αγώνες 2021: Χάλκινο μετάλλιο στη σπάθη ο Τριανταφύλλου

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία