Ρώσοι πιλότοι βρήκαν ορφανό αρκουδάκι στο δάσος και το υιοθέτησαν

Ρώσοι πιλότοι πήραν υπό την προστασία τους ένα μωρό αρκουδάκι που βρήκαν ολομόναχο

Ρώσοι πιλότοι πήραν υπό την προστασία τους ένα μωρό αρκουδάκι που βρήκαν ολομόναχο, χωρίς τη μαμά του, στην περιοχή ενός ιδιωτικού αεροδρομίου στην περιφέρεια του Τβερ.

Οι πιλότοι ενός αεροδρομίου πήραν υπό την προστασία τους ένα μωρό αρκουδάκι που βρέθηκε ορφανό στην περιοχή. Το ονόμασαν Μανσούρ και πλέον, εδώ και πέντε χρόνια ζει μαζί τους.Την άνοιξη του 2016, ένα μωρό αρκουδάκι βρέθηκε να περιφέρεται στον αεροδιάδρομο ενός ιδιωτικού αεροδρομίου στην περιοχή του Τβερ, από κάποιους πιλότους που αναπαλαίωναν vintage αεροσκάφη.

Το καφέ αρκουδάκι είχε μείνει ορφανό σχεδόν αμέσως μετά τη γέννησή του. Οι πιλότοι το τάισαν και το φρόντισαν όμως δεν μπορούσαν να το απελευθερώσουν πίσω στο δάσος γιατί δεν θα κατάφερνε να επιβιώσει μόνο του στη φύση.Μετά από λίγο καιρό όμως, οι πιλότοι ανακάλυψαν ότι ο Μανσούρ βρισκόταν σε έναν σταθμό κυνηγιού, όπου τον χρησιμοποιούσαν ως «δόλωμα» για να εκπαιδεύουν σκύλους για το κυνήγι. Τότε τον πήραν πίσω μαζί τους και από τότε ζει στο αεροδρόμιο Ορέσκοβο, στην περιφέρεια Καλούγκα, στο Τβερ.Ο αρκούδος συνήθισε γρήγορα τον χώρο: ξυπνούσε και αποκοιμιόταν με τον ήχο των αεροπλάνων που απογειώνονταν, ανέβαινε τις σκάλες μέσα στα αεροπλάνα και έγινε φίλος με τη γάτα και τον σκύλο που ζούσαν εκεί.

Δημιουργήθηκε ένας μεγάλος ειδικός περιφραγμένος χώρος για αυτόν με δωρεές που ήρθαν από όλο τον κόσμο: το Χονγκ Κονγκ, τον Καναδά, την Ελβετία, ακόμη και την Αυστραλία.

Επιπλέον έχει στη διάθεσή του περίπου 5.000 τετραγωνικά μέτρα περιοχής για να κάνει βόλτες και μία μεγάλη ανθρώπινη οικογένεια.

Πηγή:bestnews.gr

Δείτε επίσης:

Έλληνας άνοιξε σούπερ μάρκετ στη Φρανκφούρτη με ελληνικά προϊόντα

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία