Ρεκόρ: Κινέζα διαθέτει τη μεγαλύτερη συλλογή από γυάλινες χιονόμπαλες

Μία γυναίκα από την Κίνα είναι η κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη συλλογή από γυάλινες χιονόμπαλες

Μία γυναίκα από την Κίνα είναι η κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη συλλογή από γυάλινες χιονόμπαλες. 

Συνολικά έχει 4.238 χιονόμπαλες, ωστόσο, όπως αναφέρει η ίδια, αντιμετωπίζει ένα μεγάλο πρόβλημα. Δεν έχει πλέον χώρο για τα διακοσμητικά αντικείμενά της.

Η Γουέντι Σουν, 50 ετών από τη Σαγκάη κατέχει το ρεκόρ της μεγαλύτερης συλλογής γυάλινων σφαιρών με χιόνι από το 2005, όταν είχε 904 χιονόμπαλες.

«Όποτε βλέπω μία νέα σφαίρα που δεν έχω ήδη και ανταποκρίνεται στα κριτήρια επιλογής μου, έχω την επιθυμία να την αποκτήσω» είπε η Σουέν στο Wales Online. «Με ενθουσιάζει που τις προσθέτω στη συλλογή μου» τόνισε.

Η συλλέκτρια είπε ότι πρέπει να είναι πιο επιλεκτική όσον αφορά τις νέες προσθήκες στη συλλογή της, επειδή δεν διαθέτει πλέον χώρο.

«Αντί να αγοράζω οποιαδήποτε σφαίρα, τώρα με ελκύουν εκείνες με πιο όμορφη εμφάνιση, πιο δημιουργικά σχέδια ή κάποιες που είναι σπάνιες» εξήγησε.Η Γουέντι Σουν έχει υπολογίσει ότι έχει δαπανήσει 165.000 δολάρια για τη δημιουργία της συλλογής και αποκάλυψε ότι το πιο ακριβό απόκτημά της είναι μία σφαίρα χιονιού – σχέδιο Louis Vuitton, που κοστίζει 9.000 δολάρια.

πηγη- bestnews.gr

Δείτε επίσης:

Έρχονται ρομπότ για ΑΜΕΑ – Ανακάλυψη από Έλληνα ερευνητή

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία