Ράβει παπιγιόν για σκύλους για να υιοθετηθούν ευκολότερα

Ράβει παπιγιόν για σκύλους για να υιοθετηθούν ευκολότερα

Από το 2017 μέχρι σήμερα το αγόρι συνεχίζει να ράβει παπιγιόν

Ράβει παπιγιόν για σκύλους για να υιοθετηθούν ευκολότερα.

Από το 2017 ο Sir Darius Brown έχει δωρίσει τις δημιουργίες του σε πάνω από 30 καταφύγια και χάρη σε αυτόν, βρήκαν σπίτι άπειρα ζωάκια που αλλιώς μπορεί να έμεναν στα αζήτητα.

Όπως πολύ καλά γνωρίζουν όσοι έχουν αναζητήσει σπίτι για υιοθεσία για κάποιο αδέσποτο ζώο, η φωτογραφία παίζει καθοριστικό ρόλο. Αυτό το είχε συνειδητοποιήσει πολύ νωρίς το έφηβο αγόρι, ο Sir Darius Brown, που δημιούργησε την εταιρεία Beaux & Paws. Ο Darius ράβει, πουλάει και δωρίζει παπιγιόν για σκύλους, με την ελπίδα, όταν φορεθούν από το ζώο να το κάνουν πιο ευπαρουσίαστο προσελκύοντας περισσότερους επίδοξους σκυλογονείς.Η ιδέα των παπιγιόν γεννήθηκε το 2017, όταν το αγόρι έμαθε ότι αφού ο Τυφώνας Χάρβεϊ χτύπησε το Τέξας, πολλά ζώα βρέθηκαν χωρίς σπίτι και μεταφέρθηκαν σε διάφορες γωνιές των ΗΠΑ προς αναζήτηση ενός καινούριου. Τότε, σκέφτηκε πως «εφόσον τα παπιγιόν κολακεύουν τους ανθρώπους» θα μπορούσαν να ομορφύνουν και τα ζώα.

«Η μεγαλύτερη επιβράβευση είναι ότι επικοινωνεί μαζί μου κάποια φιλοζωική οργάνωση και μου λέει ότι ένα από τα σκυλιά που φόρεσε τα παπιγιόν μου υιοθετήθηκε. Νιώθω ωραία να ξέρω ότι τα βοήθησα να βρουν σταθερό σπίτι», λέει το 14χρονο αγόρι. 

Από το 2017 μέχρι σήμερα το αγόρι συνεχίζει να ράβει παπιγιόν. Το μεγαλύτερο όμως όνειρό του είναι να υιοθετήσει κάποιο από τα σκυλάκια που τα φορούν. «Δυστυχώς, εκεί όπου ζω δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια. Θα ήθελα όμως να γίνω ανάδοχος γονέας για κάποια σκυλιά».

Πηγή: bestnews.gr

Δείτε επίσης:

Υπάλληλος βενζινάδικου έσωσε θύμα απαγωγής: Ήταν δεμένη στο πορτμπαγκάζ – Καταζητείται ο δράστης

Αποκαλύφθηκε η μαρμάρινη κεφαλή του πρώτου Ρωμαίου Αυτοκράτορα

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία