Πώς ένας σκύλος βοηθά ένα κορίτσι με κινητικές δυσκολίες

Ένα συγκινητικό βίντεο από τη σειρά του Smithsonian Channel «Dogs…

Ένα συγκινητικό βίντεο από τη σειρά του Smithsonian Channel «Dogs With Extraordinary Jobs» αφηγείται την ιστορία του πώς ένας γερμανικός μολοσσός με το όνομα George βοήθησε μια νεαρή κοπέλα, τη Bella, λέει το laughingsquid.

Όπως διαβάσαμε στο mikropragmata.lifo.g, η Bella γεννήθηκε με το σύνδρομο Morquio, μια γενετική κατάσταση που επηρεάζει την ανάπτυξη των οστών, γεγονός που καθιστά το δύσκολο περπάτημα. Με τη βοήθεια του σκύλου, η Bella μπορεί πλέον όχι μόνο να περπατήσει αλλά να κάνει ποδήλατο και να κολυμπάει, πράγματα που οι γιατροί της είπαν ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει.

Ο σκύλος, που ονομάζεται George, έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με το κορίτσι που βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Ήρθαν σε επαφή μέσω του Service Dog Project, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού, η κύρια αποστολή του οποίου είναι να εκτρέφει, και να εκπαιδεύει σκύλους θεραπείας σε άτομα που αντιμετωπίζουν κινητικές δυσκολίες.

ΠΗΓΗthemamagers\

Δείτε επίσης:

Drone μετέφερε απινιδωτή σε 3 λεπτά σώζοντας έναν 71χρονο άνδρα

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία