Οι αστυνομικοί πείθουν τον αρχηγό τους να υιοθετήσουν ένα αδέσποτο γατάκι ως κατοικίδιο

Οι αστυνομικοί πείθουν τον αρχηγό τους να υιοθετήσουν ένα αδέσποτο γατάκι ως κατοικίδιο

Το γατάκι εγκαταλείφθηκε στο αστυνομικό τμήμα όταν ήταν μόλις 6 μηνών και έκλεψε αμέσως τις καρδιές των αξιωματικών

Οι αστυνομικοί πείθουν τον αρχηγό τους να υιοθετήσουν ένα αδέσποτο γατάκι ως κατοικίδιο.

Πρόσφατα στην 60η Περιφέρεια του Μπρούκλιν της NYPD υποδέχτηκαν ένα αξιολάτρευτο ορφανό γατάκι. Το γατάκι εγκαταλείφθηκε στο αστυνομικό τμήμα όταν ήταν μόλις 6 μηνών και έκλεψε αμέσως τις καρδιές των αξιωματικών.

Σε λίγο, το γατάκι κέρδισε όλους στο αστυνομικό τμήμα. Το μικρό αγόρι πήδηξε στην αγκαλιά ενός αξιωματικού και κάθισε αμέσως στην αγκαλιά του. Οι αστυνομικοί δεν ήθελαν να τον πάνε σε καταφύγιο ζώων, οπότε σκέφτηκαν ένα διαφορετικό σχέδιο.Έπεισαν τον αξιωματικό ότι θα ήθελαν να υιοθετήσουν τη γάτα και θα ήταν ο τέλειος συνάδελφος για την ομάδα και το ηθικό. Ο αρχηγός συμφώνησε μαζί τους, αλλά υπό μία προϋπόθεση η αστυνομία πρέπει να φροντίζει να καθαρίζει ό, τι κάνει το γατάκι.

«Τους είπα:« Έχω δύο γάτες στο σπίτι και δύο σκύλους, και δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό, αλλά πρέπει να πάρουμε ένα κουτί απορριμμάτων και πρέπει να καθαρίσετε το κουτί απορριμμάτων », σχολίασε ο William Taylor στο Brooklyn Paper.

«Θα πληρώσω ακόμη και για τα έξοδα, το φαγητό, το νερό, τις λιχουδιές – αλλά δεν πρόκειται να καθαρίσω τα κουτιά απορριμμάτων. »Ευτυχώς, όλοι συμφώνησαν, και το μικρό γατάκι έχει ένα σπίτι! Η νεότερη αστυνομική γάτα στο αστυνομικό τμήμα ονομάζεται Martin προς τιμήν του αξιωματικού Martin D. Costanza, ενός από τους αξιωματικούς που παρακαλούσαν επίμονα να τον υιοθετήσουν.Ο Μάρτιν ζει τώρα μια ευτυχισμένη ζωή στο αστυνομικό τμήμα με την αστυνομία, απολαμβάνοντας όλα όσα έχουν στο αστυνομικό τμήμα, όπως παρέα, πολλά κρεβάτια, φαγητό, νερού και παιχνίδια! Κάθε μέρα, ο Μάρτιν εμφανίζεται στη λίστα κλήσεων για να τους «επιθεωρήσει όλους» και να διαδώσει χαρά. «Με ενθαρρύνει. Ο Μάρτιν έρχεται και καταφέρνει να μας κάνει να γελάσουμε, ειδικά σε εκείνους που είχαν μια δύσκολη μέρα », είπε ο Taylor.«Αυξήθηκε σίγουρα το πνεύμα του. Δεν υπάρχει κανένα άτομο εδώ, αστυνομία ή πολιτικός, που δεν αγαπά αυτή τη γάτα », δήλωσε ο επιθεωρητής William Taylor στο New York Post. «Έχει τον έλεγχο του αστυνομικού τμήματος. Πήρε τον έλεγχο του τόπου αμέσως. ”Αν αγαπάτε τον Μάρτιν και τους ευγενικούς αξιωματικούς, μοιραστείτε αυτήν την ιστορία με τους φίλους σας στα κοινωνικά μέσα.

Πηγή: pet-sitting.gr

Δείτε επίσης:

«Μωρό θαύμα»: Γεννήθηκε στις 21 εβδομάδες, οι γιατροί έδιναν στους γονείς 0% πιθανότητες επιβίωσης

Αισιοδοξία: Ένα τρυφερό έργο τέχνης έγινε το ομορφότερο νέο, τεράστιο γκράφιτι στο Μεταξουργείο

Η προσφυγοπούλα που κολύμπησε στο Αιγαίο για τη ζωή της βρέθηκε να αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία