Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μπήκε σε κάδο σκουπιδιών και έσωσε κουταβάκι

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μπήκε σε κάδο σκουπιδιών και έσωσε κουταβάκι

“Πως είναι δυνατόν κάποιος που μοιάζει με άνθρωπο, να πετάει μια ψυχούλα στα σκουπίδια;” έγραψε ο ηθοποιός.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μπήκε σε κάδο σκουπιδιών και έσωσε κουταβάκι.

Μαθήματα ανθρωπιάς και ευαισθησίας παρέδωσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος δεν δίστασε να μπει μέσα σε έναν κάδο σκουπιδιών για να σώσει ένα σκυλάκι που κάποιος είχε πετάξει, αφήνοντάς το να πεθάνει.

«Πώς είναι δυνατόν κάποιος που μοιάζει με άνθρωπο να πετάει μια ψυχούλα στα σκουπίδια;»

αναρωτιέται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram ο γνωστός ηθοποιός, αποδεικνύοντας πως ο ίδιος έχει γεννηθεί σπουδαίος άνθρωπος.

Παράλληλα, ανέβασε και το βίντεο από τη στιγμή της διάσωσης του κουταβιού που ασυνείδητοι καταδίκασαν σε φρικτό θάνατο, μαζί με τη σύζυγό του, Λίνα Πρίντζου, η οποία ήταν αυτή που άκουσε το κλάμα του.

Όπως μάλιστα γράφει στην ανάρτησή του ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο εμβολιασμός όντως… σώζει ζωές καθώς φέρεται να εντόπισε το κουτάβι την ημέρα που σήκωσε μανίκια, ενώ τάιζαν αδέσποτα.

Δεν σκέφτηκε δεύτερη φορά να μπει στον κάδο σκουπιδιών και να σώσει το απροστάτευτο κι αξιολάτρευτο κουτάβι από βέβαιο και βασανιστικό θάνατο, βάζοντάς το σε μια κούτα για να το πάρουν μαζί τους.

«Έχω πραγματικούς λόγους να πιστεύω ότι ο εμβολιασμός σώζει ζωές… Σε λίγες μέρες θα μιλήσω γι’ αυτό… Όμως εξαιτίας του εμβολιασμού μου και με αφορμή το τάισμα αδέσποτων σκυλιών , η @linaprintzou άκουσε ένα μικρό κλάμα κι έγινε ένα μικρό θαύμα… Πώς είναι δυνατόν κάποιος που μοιάζει με άνθρωπο, να πετάει μια ψυχούλα στα σκουπίδια;» έγραψε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Πηγή: sputniknews.gr

Δείτε επίσης:

Έπασχε από νευρική ανορεξία και ζύγιζε μόλις 31 κιλά: Απέκτησε σκύλο και η ζωή της άλλαξε για πάντα

Ο Ναός του Ολυμπίου Διός θα στέκεται ξανά… στα πόδια του

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία