Ο πρίγκιπας Κάρολος έκανε δωρεά στους πυρόπληκτους Έλληνες

Στο πλευρό των πυρόπληκτων της Ελλάδας στέκεται ο πρίγκιπας Κάρολος, καθώς προχώρησε σε δωρεά στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, προκειμένου να βοηθήσει όσους επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές

Στο πλευρό των πυρόπληκτων της Ελλάδας στέκεται ο πρίγκιπας Κάρολος, καθώς προχώρησε σε δωρεά στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρόπροκειμένου να βοηθήσει όσους επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Αυτό ανέφερε το ρεπορτάζ του ANT1, με τον πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Αντώνιο Αυγερινό, να κάνει λόγο για μία εξαιρετική χειρονομία εκ μέρους του πρίγκιπα Καρόλου.

«Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες για μία τέτοιου είδους δωρεά. Σημαίνει πολλά για τους χιλιάδες των εθελοντών μας, για το προσωπικό μας, αλλά και για το λαό της Ελλάδος», επεσήμανε στον ΑΝΤ1.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο το χρηματικό ποσό που προσέφερε ως δωρεά στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, ο πρίγκιπας Κάρολος.

Πηγή:bestnews.gr

Δείτε επίσης:

Ο “Άλλος Άνθρωπος” της αλληλεγγύης: Μαγειρεύουν χιλιάδες μερίδες για πυροσβέστες και πυρόπληκτους

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία