Μια «Πράξη Αγάπης» έφερε την μεγάλη νίκη για τον μικρό Άγγελο

Ο μόλις 7 ετών, μικρός Άγγελος ολοκλήρωσε με 100% επιτυχία την χειρουργική επέμβαση εγκεφάλου στην οποία υποβλήθηκε από τον κορυφαίο εξειδικευμένο νευροχειρουργό Δρ. Βασίλειο Ζούντσα, στην κλινική «Άγιος Λουκάς» στη Θεσσαλονίκη

Ο μόλις 7 ετών, μικρός Άγγελος ολοκλήρωσε με 100% επιτυχία την χειρουργική επέμβαση εγκεφάλου στην οποία υποβλήθηκε από τον κορυφαίο εξειδικευμένο νευροχειρουργό Δρ. Βασίλειο Ζούντσα, στην κλινική «Άγιος Λουκάς» στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021.

Έπειτα από 3 χρόνια συνεχούς μάχης με τη νόσο, διαδοχικά χειρουργεία στον εγκέφαλο και αναρίθμητες θεραπείες, για πρώτη φορά επετεύχθη η ολική αφαίρεση του όγκου από τον εγκέφαλο του παιδιού, γεγονός που αποτελεί σημαντικό όπλο για τη μη επανεμφάνισή του.

Χάρη στην έμπρακτη συμπαράσταση εκατοντάδων ανθρώπων, συγκεντρώθηκε το απαραίτητο ποσό που απαιτούνταν για να πραγματοποιηθεί το εγχείρημα διάσωσης του μικρού ήρωα.

Ο μικρός μαχητής θα συνεχίσει να νοσηλεύεται και να λαμβάνει όλες τις απαραίτητες θεραπείες που απαιτούνται για την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του.

Ο Οργανισμός «Πράξη Αγάπης» ανέλαβε το περιστατικό του μικρού Άγγελου το Νοέμβριο του 2020 μετά από έκκληση της οικογένειας με σκοπό την πλήρη εξυγίανσή του. Εξειδικευμένοι εκπρόσωποι του Οργανισμού, μετά από την απαραίτητη κοινωνική και ιατρική έρευνα, πάντα σε συνεργασία με τα μέλη της οικογένειας και με την αμέριστη στήριξη του κόσμου που συνέβαλε καθοριστικά στην συγκέντρωση του ποσού, εξασφάλισαν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και άνοιξαν τον δρόμο για την διάσωση του μικρού Άγγελου.

Η αποστολή ολοκληρώθηκε με επιτυχία και η ομάδα του Οργανισμού θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό του μικρού και της οικογένειάς του για όσο διάστημα χρειαστεί.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

πηγη- bestnews.gr

Δείτε επίσης:

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Σπουδαία πρωτοβουλία για τη στήριξη της Βόρειας Εύβοιας

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία