Με αδέσποτα κουταβάκια στα χέρια βγήκαν στο γήπεδο τα σκυλιά της ΑΕΚ, πήραν καθολικό ρισπέκτ

Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης έκαναν την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, κρατώντας αγκαλιά αδέσποτα κουταβάκια και με την κίνηση αυτή θέλησαν να περάσουν το μήνυμα της υιοθεσίας των ζώων

Μία πολύ ωραία κίνηση έκανε η ΑΕΚ χθες στο ΟΑΚΑ, στον αγώνα της εναντίον του Ατρομήτου, στον οποίο για την ιστορία επικράτησε της ομάδας του Περιστερίου με 3-0. Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης έκαναν την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, κρατώντας αγκαλιά αδέσποτα κουταβάκια και με την κίνηση αυτή θέλησαν να περάσουν το μήνυμα της υιοθεσίας των ζώων.

Αυτή είναι μία από τις δράσεις που θα κάνει η ΑΕΚ για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για την υιοθεσία αδέσποτων ζώων. Η κίνηση αυτή χειροκροτήθηκε από τους οπαδούς της Ένωσης και ήταν πραγματικά αξιολατρευτη η εικόνα που είδε ο κόσμος που ήταν στο γήπεδο ή από την τηλεόραση. Αλλά και οι φωτογραφίες είναι πραγματικά καταπληκτικές.

Ήδη στη σελίδα «Τα Φαντάσματα του Ασπροπύργου» στο Facebook έχουν φτάσει πολλές προτάσεις υιοθεσίας οι οποίες εξετάζονται καθώς πρέπει να πληρούν βασικές προϋποθέσεις αξιοπιστίας ώστε να προχωρήσει η διαδικασία. Πάρα πολλές από τις προτάσεις πάντως που έχουν κατατεθεί κρίνονται πολύ σοβαρές οπότε είναι θέμα χρόνου η υιοθεσία των οχτώ κουταβιών.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι ακόμα και ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για να υιοθετήσουν μερικά από τα οκτώ κουτάβια. Έχουν κάνει ήδη την πρόταση τους η οποία θα εξεταστεί τις επόμενες μέρες. Ο αντίκτυπος πάντως της χθεσινής δράσης της ΑΕΚ ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακός. Το ενδιαφέρον για υιοθεσία αδέσποτων ζώων ήταν πολύ έντονο και έδειξε ότι η συνεργασία με Τα Φαντάσματα του Ασπροπύργου απέφερε άμεσα καρπούς.

Πηγή:luben.tv

Δείτε επίσης:

Ρώσοι πιλότοι βρήκαν ορφανό αρκουδάκι στο δάσος και το υιοθέτησαν

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία