Κιλκίς: Έντυσαν νεογέννητα βρέφη… αγιοβασιλάκια

νεογέννητα αγιοβασιλάκια

Χαρούμενες εικόνες ζωής

Ένα μοναδικό μήνυμα αισιοδοξίας στέλνουν σε όλο τον κόσμο τα νεογέννητα αγιοβασιλάκια του Κιλκίς, δίνοντας χαρούμενες εικόνες σε όλη την Ελλάδα.

Το προσωπικό της Μαιευτικής Κλινικής του νοσοκομείου Κιλκίς είχε μια καταπληκτική ιδέα και την υλοποίησε μαζί με τις νέες μητέρες, που τις ημέρες αυτές έφεραν στον κόσμο τα δικά τους αγγελούδια.

Έντυσαν, λοιπόν, μαζί με τις μανάδες τα τέσσερα νεογέννητα, μικρά και πανέμορφα αγιοβασιλάκια, για να στείλουν το δικό τους μήνυμα ζωής και αισιοδοξίας, μέσα στην καταχνιά της πανδημίας.

Έτσι, η Μαιευτική- Γυναικολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς έστειλε τη δική της χριστουγεννιάτικη «κάρτα», τις μοναδικές ευχές της, προσφέροντας «μια ευχάριστη νότα στις δύσκολες στιγμές που ζούμε μας».

Κι όπως σημειώνουν εργαζόμενες και μητέρες, είναι ένα «ηχηρό μήνυμα, ότι η ζωή θα συνεχιστεί και μετά την πανδημία, οι όμορφες στιγμές θα ξαναγίνουν καθημερινότητα. Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά!»

Υπενθυμίζεται ότι τρεις εβδομάδες πριν αισιοδοξία είχε φέρει η είδηση της γέννησης ενός μωρού μέσα σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στην Καρδίτσα.

Τη στιγμή που όλα επικεντρώνονται στην πανδημία του κορωνοϊού, τα κρούσματα, τις απώλειες, την οικονομική καταστροφή έρχεται η ζωή να σου υπενθυμίσει τη δύναμη της!

Φαίνεται πως ακόμη και σ αυτές τις μαύρες μέρες, η ζωή δείχνει για ακόμη μια φορά πως συνεχίζεται ..και είναι ωραία. Αναμφίβολα η γέννηση ενός μωρού είναι ένα από τα πιο ευχάριστα γεγονότα που μπορούν να συμβούν.

Έτσι λοιπόν, η είδηση της γέννησης ενός μωρού μέσα σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στην Καρδίτσα ήρθε να δώσει ελπίδα ζωής.

Το πλήρωμα μετέφερε μια ετοιμόγεννη μητέρα από την Καρδίτσα προς το νοσοκομείο αλλά φαίνεται πως το μωρό είχε αλλά σχέδια και αποφάσισε να δει το πρώτο φως της ζωής μέσα στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η είδηση αναρτήθηκε στη σελίδα «Διασώστης-Πλήρωμα Ασθενοφόρου (ΕΚΑΒ)», όπου ο ΕΚΑΒίτης φωτογραφίζεται με το νεογέννητο μωράκι. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Ηλία Σδρόλια, ο οποίος δεν κρύβει την ευτυχία που νιώθει στην πιο συγκινητική κι ελπιδοφόρα φωτογραφία των τελευταίων ημερών.

Στην ίδια κατηγορία