Καθηγητής ζούσε επί οκτώ χρόνια σε αμάξι – Πώς πρώην μαθητής του τού έδωσε τη ζωή του πίσω

Καθηγητής ζούσε επί οκτώ χρόνια σε αμάξι - Πώς πρώην μαθητής του τού έδωσε τη ζωή του πίσω

Μου είχε μείνει απλά επειδή φερόταν όμορφα στους μαθητές. Ρωτούσε τι κάνουμε ή αν έχουμε φάει

Καθηγητής ζούσε επί οκτώ χρόνια σε αμάξι – Πώς πρώην μαθητής του τού έδωσε τη ζωή του πίσω. Μία δεύτερη ευκαιρία να ζήσει αξιοπρεπώς έχει πλέον ένας καθηγητής. Η συγκινητική κίνηση πρώην μαθητή του και η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου.

Να χαμογελάσει ξανά κατάφερε ένας αναπληρωτής καθηγητής που ζούσε επί οκτώ χρόνια στο αυτοκίνητό του στην Καλιφόρνια, καθώς έλαβε το πιο απρόσμενο και το πιο σημαντικό δώρο για τα γενέθλιά του.

Ο Jose Villarruel εργαζόταν ως αναπληρωτής καθηγητής έως ότου ξέσπασε η πανδημία του κορονοϊού και το επάγγελμά του «βυθίστηκε» καθώς λόγω τηλεκπαίδευσης οι αναπληρωτές κρίθηκαν μη αναγκαίοι. Τα πράγματα για τον 77χρονο καθηγητή ήταν ήδη δύσκολα κατά τα τελευταία χρόνια καθώς το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που έβγαζε το έστελνε στην οικογένειά του στο Μεξικό.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα όμως, η τύχη φαίνεται να του «χαμογέλασε»: ένας πρώην μαθητής του, ο Steven Nava, τον είδε τυχαία στο πάρκινγκ όπου έχει βρει καταφύγιο και αποφάσισε όχι μόνο να τον βοηθήσει, αλλά να βάλει τέλος στο μαρτύριο που ζει.

«Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας σκεφτόμουν “νομίζω πως αυτός ήταν ο αναπληρωτής καθηγητής μου”»

αναφέρει στο CNN o 21χρονος Nava, τονίζοντας ότι τελικά σιγουρεύτηκε.

«Μου είχε μείνει απλά επειδή φερόταν όμορφα στους μαθητές. Ρωτούσε τι κάνουμε ή αν έχουμε φάει. Ήταν επίσης πραγματικά αστείος».

Ο Nava αρχικά δυσκολεύτηκε, αλλά τελικά βρήκε το θάρρος να του μιλήσει. Τον ρώτησε τι κάνει, ποια η κατάστασή του και όταν έμαθε, επέμεινε να του δώσει όσα χρήματα είχε πάνω του (300 δολάρια).


Δείτε εδώ το βίντεο:

Fontana Substitute Teacher Living In Car Gets $27K Check From Former Student

«Με αγκάλιασε, μου χαμογέλασε και με ευχαρίστησε. Όσο με αγκάλιαζε, είδα ένα δάκρυ να κυλά» λέει ο 21χρονος περιγράφοντας τη στιγμή που βοήθησε, για πρώτη φορά, τον πρώην καθηγητή του.

Έπειτα, του υποσχέθηκε ότι θα βρει τρόπο να του δώσει πίσω τη ζωή του.

Έτσι, μέσω του GoFundMe ο Nava μέσα σε λίγες μόνο ώρες συγκέντρωσε 5.000 δολάρια για να βοηθήσει τον 77χρονο άνδρα. Μετά, αποφάσισε να αναρτήσει βίντεο στο TikTok και κατάφερε κάτι εντυπωσιακό: συγκεντρώθηκαν 27.000 δολάρια.

«Οι καθηγητές παίζουν μεγάλο ρόλο στη ζωή μας. Ένιωσα πως έπρεπε να ανταποδώσω τη χάρη» δηλώνει ο 21χρονος.

Έτσι, διοργάνωσε ένα πάρτι γενεθλίων για εκείνον, στο οποίο εμφανίστηκαν αρκετοί πρώην μαθητές του, και του έδωσε την επιταγή που θα του αλλάξει τη ζωή.

Πηγή: sputniknews.gr

Δείτε επίσης:

Σπουδαία κίνηση από τη νεαρή ηθοποιό Δανάη Παππά: Δώρισε κρεβάτια στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας

Mακιγιάζ-οφθαλμαπάτη: Μακιγιέρ δημιουργεί ψευδαισθήσεις που κόβουν την ανάσα

Παλαιστής κακοποιήθηκε μικρός κι έχει εκπληρώσει 500 ευχές παιδιών

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία