Η Μυρτώ έγινε δεκτή σε κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία

Δεκτή σε κορυφαίο κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία έγινε η Μυρτώ Παπαδομιχελάκη, το κορίτσι που πριν από εννιά χρόνια έπεσε θύμα βιασμού και επίθεσης με αποτέλεσμα να έχει μόνιμη και πλήρη αναπηρία

Δεκτή σε κορυφαίο κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία έγινε η Μυρτώ Παπαδομιχελάκη, το κορίτσι που πριν από εννιά χρόνια έπεσε θύμα βιασμού και επίθεσης με αποτέλεσμα να έχει μόνιμη και πλήρη αναπηρία.

Με ανάρτησή της στο Facebook η μητέρα της, Μαρία Κοτρώτσου, θέλοντας να μοιραστεί τη χαρά και τη συγκίνησή της, γνωστοποίησε την ευχάριστη είδηση ότι η Μυρτώ έγινε δεκτή σε κορυφαίο κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία.

Η μητέρα της Μυρτούς, ευχαριστεί παράλληλα τον δρ. Νικόλαο Μαστραγγελόπουλο ο οποίος είναι διευθυντής σε Πανεπιστημιακό νοσοκομείο στην Γερμανία και την σύζυγό του, όσους προσπάθησαν να βοηθήσουν, καθώς και τον υπουργό Υγείας«Είμαι πολύ συγκινημένη και χαρούμενη που λάβαμε απάντηση από το κέντρο INI HANOVER που μας γράφουν ότι θα προσπαθήσουν να καταφέρουν μια καλυτέρευση χωρίς βέβαια να περιμένουμε θαύματα», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της.

Η ανάρτηση της μητέρας στο Facebook:

“Δέχτηκαν την ΜΥΡΤΩ στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!!

Είμαι πολύ συγκινημένη και χαρούμενη που λάβαμε απάντηση απο την κλινική INI HANOVER,που μας γράφουν ότι θα προσπαθήσουν να καταφέρουν μια καλυτέρευση χωρίς βέβαια να περιμένουμε θαύματα. Κάτι που ασφαλώς το γνωρίζουμε.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ θερμά τον DR NIKOLAO MASTRAGELOPOULO και την σύζυγο του κα ΕΙΡΗΝΗ που διαμένουν στην Γερμανία, που απο την Δευτέρα έκαναν ότι μπορούσαν και με ενημέρωναν ταυτόχρονα. Συγκεκριμένα με προσωπική τηλεφωνική επαφή του dr Mastragelopoulou ( που είναι διευθυντής σε Πανεπιστημιακό νοσοκομείο)με την κλινική INI, στο Αννόβερο, κατάφεραν να λάβουμε μέσω μέιλ χθες θετική απάντηση.

Ευχαριστώ επίσης και όλους όσους προσπάθησαν να μας βοηθήσουν και ιδιαίτερα τον κ. Πλεύρη που είναι απολύτως κατανοητό ότι οι αυξημένες υποχρεώσεις λόγω covit19 και γενικά υπουργείου δεν τον άφησαν να ασχοληθεί όσο θα ήθελε. Η καλή θέληση το ενδιαφέρον και η προσπάθεια εκ μέρους του υπουργού ασφαλώς και δεν μπορεί να περάσουν απαρατήρητα.

Τέλος ευχαριστώ όλους εσάς για την αγάπη και το ενδιαφέρον σας στην ΜΥΡΤΩ μου. Πιστεύω ότι η αγάπη και η θετική σκέψη ήταν ουσιαστικά στην όλη πορεία αυτών των ημερών.

Μα πάνω και πρώτα απ’ όλα στον Θεό που μας βοηθάει σε όλες τις δυσκολίες να προχωράμε.

Νεότερα θα έχω τις προσεχείς μέρες και θα τα επικοινωνήσω γιατί έχω ηθική υποχρέωση σε όλο τον κόσμο που ενδιαφέρεται για την ΜΥΡΤΩ.”

Πηγή:bestnews.gr

Δείτε επίσης:

Ηρωίδα γάτα ορμάει 5 φορές σε φλεγόμενο κτίριο για να σώσει τα μικρά της

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία