Γιατροί του Κόσμου: Δωρεάν μπουκάλια με νερό άστεγους για το καλοκαίρι

Παλέτες με μπουκάλια με νερό για τους άστεγους παραδόθηκαν στους «Γιατρούς…

Παλέτες με μπουκάλια με νερό για τους άστεγους παραδόθηκαν στους «Γιατρούς του Κόσμου», με πρωτοβουλία του Μεγάρου Μαξίμου.

Τα εμφιαλωμένα νερά θα μοιράσουν οι ομάδες Streetwork σε Αθήνα και Πειραιά ενώ σχετική ανάρτηση, ευχαριστώντας το Μέγαρο Μαξίμου έκαναν οι «Γιατροί του Κόσμου».

Γιατροί του κόσμου νερό άστεγοι

«Με πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα Πρωθυπουργού, κ. Γρηγόρη Δημητριάδη και του Γενικού Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, κ. Σταμάτη, σήμερα παραλάβαμε στα γραφεία μας από την εταιρεία ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. παλέτες με Ζαγόρι Φυσικό Μεταλλικό Νερό, με σκοπό την υποστήριξη των άστεγων και ευάλωτων συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη, καθώς βρίσκονται σε δύσκολες συνθήκες διαβίωσης.Τα εμφιαλωμένα νερά θα μοιράσουν οι ομάδες Streetwork των Γιατρών του Κόσμου κατά τη διάρκεια των υψηλών θερμοκρασιών του καλοκαιριού στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών και του Πειραιά, σε συνανθρώπους μας που διαβιούν χωρίς στέγη. Ευχαριστούμε θερμά τους Γενικούς Γραμματείς και την εταιρεία ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. για την πολύ σημαντική δωρεά τους προς τους Γιατρούς του Κόσμου», έγραψαν στην ανάρτηση οι «Γιατροί του Κόσμου».

bestnews.gr

Στην ίδια κατηγορία