Έσπρωξε το καροτσάκι του τετραπληγικού συντρόφου της σε μαραθώνιο 42 χιλιομέτρων

Ο σύντροφός της έμεινε παράλυτος από τους ώμους και κάτω, ύστερα από ένα ατύχημα στο μπάσκετ. Εκείνη για να του δείξει πόσο τον αγαπάει, έσπρωξε το καροτσάκι του σε μαραθώνιο 42 χιλιομέτρων

Ο σύντροφός της έμεινε παράλυτος από τους ώμους και κάτω, ύστερα από ένα ατύχημα στο μπάσκετ. Εκείνη για να του δείξει πόσο τον αγαπάει, έσπρωξε το καροτσάκι του σε μαραθώνιο 42 χιλιομέτρων.

Ο 30χρονος Matt Wetherbee, ήταν σε αναπηρικό καροτσάκι τα τελευταία δύο χρόνια, μετά το ατύχημα που κατέστρεψε το πάνω μέρος της σπονδυλικής του στήλης, λίγες ημέρες πριν κάνει πρόταση γάμου στην επί πέντε χρόνια κοπέλα του Kaitlyn Kiely.

Μετά το ατύχημα υποβλήθηκε σε εκτεταμένες θεραπείες με την ελπίδα να μπορέσει κάποια μέρα να σταθεί ξανά στα πόδια του και να χρησιμοποιήσει τα δύο του χέρια για να κάνει την πρόταση στην Kaitlyn, η οποία τον βοήθησε να προσαρμοστεί στη νέα του ζωή. Το ζευγάρι ήθελε να αποδείξει ότι μπορούσε να ξεπεράσει όλα του τα εμπόδια και γι’ αυτό η Kaitlyn έσπρωξε τον Matt κατά μήκος των 42 χιλιομέτρων της διαδρομής του μαραθωνίου της Βοστώνης.Η Kaitlyn είπε: «Προσπαθούμε τώρα να καταλάβουμε πώς να προσαρμοστούμε στη νέα μας ζωή». Η Kaitlyn εκπαιδεύτηκε για τον αγώνα για εβδομάδες με μία δανεική αγωνιστική καρέκλα γεμάτη με σακούλες αλατιού βάρους 22 κιλών για να κάνει πρόβα τη στιγμή που θα έσπρωχνε τον Matt.

Δυστυχώς, όμως, έχασαν την προθεσμία εγγραφής και οι υπεύθυνοι τους είπαν ότι δεν μπορούσαν να λάβουν μέρος στο μαραθώνιο. «Στεναχωρηθήκαμε όταν ακούσαμε κάτι τέτοιο», είπε η Kaitlyn.

Τελικά βρήκαν έναν τρόπο να συμμετάσχουν στον αγώνα με τη βοήθεια μιας τοπικής εταιρείας, της HOTSHOT, που παράγει αθλητικά ποτά. Μια εβδομάδα πριν από την επίσημη εκδήλωση, το ζευγάρι ξεκίνησε το ταξίδι των 42 χιλιομέτρων. Όταν πέρασαν τη γραμμή τερματισμού 5,5 ώρες αργότερα δέχθηκαν συγχαρητήρια από φίλους και μέλη της οικογένειας.«Αυτή ήταν σίγουρα η καλύτερη στιγμή και για τους δυο μας. Ήμουν συγκλονισμένος όταν είδα πόσα άτομα βρίσκονταν στη γραμμή τερματισμού», είπε ο Matt.

Η Kaitlyn πρόσθεσε: «Είναι ένα συναρπαστικό συναίσθημα, αλλά το να έχεις την αγάπη της ζωής σου να κάθεται στην καρέκλα μπροστά από εσένα και με όλη την οικογένειά σου και τους φίλους σου εκεί,” είπε, “είναι ίσως το πιο cool πράγμα που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου».

Στη γραμμή τερματισμού το HOTSHOT έδωσε στον Matt μία επιταγή 25.000€ για να επισκεφθεί το κέντρο φυσικοθεραπείας Journey Forward.

Πηγή:bestnews.gr

Δείτε επίσης:

Ο Μηνάς έδωσε ελπίδα σε 6χρονο παιδάκι που δίνει μάχη με σπάνια μορφή λευχαιμίας

Η Μαρία αν και γεννήθηκε κωφή, πήρε το πτυχίο της με πίστη και θέληση

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία