Εντυπωσιακός στολισμός σπιτιού σε χωριό των Τρικάλων

Εντυπωσιακός στολισμός σπιτιού σε χωριό των Τρικάλων

Οι Τρικαλινοί πάνε κόντρα στο κλίμα που έχει δημιουργήσει η πανδημία

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η πόλη σιγά – σιγά τα φορά τα γιορτινά της, με πολλούς Τρικαλινούς να πηγαίνουν κόντρα στο μουντό κλίμα των μερών που επικρατεί λόγω της επέλασης της πανδημίας. Έτσι κι ένας εντυπωσιακός στολισμός σπιτιού σε χωριό των Τρικάλων, ξεχωρίζει και δίνει μια διαφορετική πινελιά στην περιοχή.

Το στολισμένο σπίτι που απεικονίζεται στις φωτογραφίες και απαθανάτισε ο φακός του TV10.gr, βρίσκεται στο Ριζαριό, με τον πλούσιο και πανέμορφο στολισμό να πηγαίνει κόντρα στο παγωμένο τοπίο μιας κλειστής κοινωνίας.

Το σίγουρο είναι πάντως πως ο στολισμός του σπιτιού δίνει μια πιο αισιόδοξη νότα στην περιοχή, που αναμφισβήτητα τονώνει την ψυχολογία και την ελπίδα των πολιτών πως τελικά νικητής σε όλη αυτή την ιστορία θα είναι η ανθρωπότητα.

Την ίδια ώρα, αρκετοί είναι εκείνοι, στην ευρύτερη περιοχή, οι οποίοι έχουν ήδη ντύσει τα σπίτια τους με τα γιορτινά στολίδια, σε μια προσπάθεια να ενισχύσουν την ψυχολογία τους, αλλά και να ξεφύγουν από τις μαύρες μέρες που έχει φέρει ο ιός του κορωνοϊού.

Ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος των σπιτιών δείχνει την ανάγκη των πολιτών να διατηρήσουν κάτι από την προ κορωνοϊού εποχή και να νιώσουν το γιορτινό κλίμα.

Ανάλογο κλίμα επικρατεί και με τις οικίες στο κέντρο των Τρικάλων, αφού πολλοί είναι εκείνοι που επέλεξαν να στολίσουν τα σπίτια και τα διαμερίσματά τους αρκετά νωρίτερα σε σύγκριση με άλλες εποχές και συνθήκες, σε μια προσπάθεια να μπει λίγο φως και χρώμα στη ζωή τους, καθώς και να διατηρήσουν ζωντανή την ελπίδα πως τα Χριστούγεννα θα γιορταστούν με τον παραδοσιακό τρόπο που είθισται να γιορτάζονται.

Οι πολίτες είναι πλέον κουρασμένοι με  το pause στο οποίο έχει τεθεί η ζωή τους και σίγουρα θα θέλουν να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα με τον παραδοσιακό οικογενειακό τρόπο στο μέτρο του δυνατού κάτι που δεν επιτεύχθηκε ούτε το Πάσχα αλλά ούτε και στις εθνικές επετείους.

Εσείς θα στολίσετε τα σπίτια σας τα φετινά Χριστούγεννα;

Δείτε επίσης:

Κορονοϊός: Φόβοι για μεγάλη αύξηση μετά τα Χριστούγεννα

Χριστούγεννα με SMS, μάσκες και ρεβεγιόν για λίγους

Η πανδημία θα «αποφασίσει» για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Στην ίδια κατηγορία