Ένας παππούς αποφοίτησε από το κολέγιο μαζί με την εγγονή του

Μια 23χρονη από το Τέξας και ο 88χρονος παππούς της αποφοίτησαν μαζί από το κολέγιο, ο ένας δίπλα στον άλλον

Μια 23χρονη από το Τέξας και ο 88χρονος παππούς της αποφοίτησαν μαζί από το κολέγιο, ο ένας δίπλα στον άλλον.

Η Μέλανι Σαλαζάρ, από το Σαν Αντόνιο, αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Σαν Αντόνιο στις 11 Δεκεμβρίου με πτυχίο στις Τέχνες και την Επικοινωνία. Την ίδια μέρα, το δικό του πτυχίο από το το ίδιο πανεπιστήμιο έπαιρνε και ο παππούς της, Ρενέ Νέιρα.

Ο Νέιρα ξεκίνησε το σχολείο τη δεκαετία του 1950, αλλά στη συνέχεια ερωτεύτηκε και έκανε την οικογένειά του, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει τις σπουδές του. Όλα αυτά τα χρόνια παρακολουθούσε περιστασιακά τα μαθήματα, μέχρι που αποφάσισε να επιστρέψει για να πάρει το πτυχίο του.

παππούς κολέγιο αποφοίτηση εγγονή

Γράφτηκε ξανά το 2016, την ίδια χρονιά που η εγγονή του ξεκίνησε στο πρώτο έτος. «Έτυχε να θελήσει να επιστρέψει την ίδια στιγμή που ξεκινούσα εγώ», είπε η Σαλαζάρ στο CNN. «Δεν ήταν σκόπιμα σχεδιασμένο, αλλά λειτούργησε έτσι που φοιτούσαμε ταυτόχρονα».

Οι δυο τους ξεκίνησαν τα μαθήματα την άνοιξη του 2016 στο Palo Alto College και αργότερα μεταγράφηκαν στο UTSA. Η Σαλαζάρ είπε ότι δεν βρέθηκαν ποτέ στο ίδιο αμφιθέατρο λόγω των διαφορετικών ειδικοτήτων τους, αλλά ανά διαστήματα μοιράζονταν το μεσημεριανό τους γεύμα, και συναντιόντουσαν στη βιβλιοθήκη για τις εργασίες. 

Την εβδομάδα της αποφοίτησης η οικογένεια έμαθε ότι θα τιμούσαν των Νέιρα.

Όταν σηκώθηκαν για να παραλάβουν τα πτυχία τους, το πλήθος συμφοιτητών, φίλων και συγγενών τους επευφήμησε και η Σαλαζάρ έσπρωξε τον Νέιρα στη σκηνή για να πάρουν μαζί τις βεβαιώσεις τους.

«Όταν περάσαμε από τις κουρτίνες στη σκηνή, με κυρίευσε συγκίνηση και άρχισα να δακρύζω γιατί δεν περίμενα να μοιραστούμε αυτή τη στιγμή μαζί. Του είπα μετά, “Τα κατάφερες, παππού! Το κολέγιο τελείωσε!”», ανέφερε.

Η Σάλαζαρ έλαβε το Bachelor of Arts in Communications, ενώ ο Νέιρα πήρε ένα βαθμό αναγνώρισης στα οικονομικά. Ο 88χρονος νοσηλεύεται πλέον, με ανίατη ασθένεια.

πηγη- .bestnews.gr

Δείτε επίσης:

Δήμος Γαλατσίου: Πρόσκοποι παρέδωσαν τρόφιμα σε φτωχές οικογένειες

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία