ΕΛ.ΑΣ: Μετέφερε σε 7 λεπτά αγοράκι στο νοσοκομείο Παίδων που κινδύνευε να πεθάνει

Η ΕΛ.ΑΣ μετέφερε σε 7 λεπτά αγοράκι στο νοσοκομείο Παίδων που κινδύνευσε να πεθαίνει από ασφυξία- Πηγή:viralgreece

Συγκίνηση προκαλεί η Ελληνική Αστυνομία

Η ΕΛ.ΑΣ μετέφερε σε 7 λεπτά ένα αγοράκι στο νοσοκομείο Παίδων που κινδύνευε να πεθαίνει από ασφυξία. Η οικογένεια του παιδιού αγανακτισμένοι από την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας κάλεσαν την Άμεση Δράση με σκοπό να της ανοίξει τον δρόμο ώστε το παιδί να μεταφερθεί εγκαίρως στο νοσοκομείο, αλλιώς θα πέθαινε από ασφυξία.

Πως η ΕΛ.ΑΣ μετέφερε σε 7 λεπτά ένα αγοράκι στο νοσοκομείο Παίδων

Το μικρό αγοράκι παίζοντας έβαλε μέσα στην μύτη του μια μπίλια με αποτέλεσμα να του στοιχήσει την ζωή. Γρήγορα όμως η μητέρα κατάλαβε πως άρχισε να παρουσιάζει πρόβλημα με την αναπνοή του, τότε η μητέρα του κάλεσε αμέσως την παιδίατρο η οποία τους είπε να πάνε όσο πιο γρήγορα γινόταν στο νοσοκομείο καθώς όσο περνούσε η ώρα το παιδί παρουσίαζε ακόμα πιο σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.

Οι γονείς με το μικρό αγοράκι ξεκινώντας για το νοσοκομείο συνάντησαν στον δρόμο πολύ μεγάλη κίνηση, και έτσι να μην μπορούν να κάνουν τίποτα αποφάσισαν να καλέσουν την Άμεση Δράση, η οποία μέσα σε ένα λεπτό τους είχε ήδη εντοπίσει και είχε ξεκινήσει την προσπάθεια να ανοίξει τον δρόμο για να φτάσουν έγκαιρα στο Παίδων.

Αυτό όμως δεν ήταν καθόλου εύκολο διότι οι δρόμοι εκείνη την ώρα ήταν πνιγμένη από την κίνηση.

Η αστυνομία τόσο όμως με την μηχανή που ήταν μπροστά άνοιγε τον δρόμο, όσο και το περιπολικό που βρισκόταν πίσω και φώναζε στους οδηγούς να κάνουν άκρη, ώστε να μπορέσουν οι γονείς να φύγουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γινόταν.

Με την κίνηση αυτή της Ελληνικής Αστυνομίας η οικογένεια κατάφερε να περάσει και μέσα σε 7 λεπτά το αγοράκι βρισκόταν ήδη στο νοσοκομείο. Όπως φάνηκε ήταν σωτήρια η βοήθεια της Ελληνικής Αστυνομίας.

Συγκίνηση προκάλεσε στον κόσμο η άμεση ανταπόκριση που είχε η Ελληνική Αστυνομία.


Δείτε εδώ το βίντεο με την Αστυνομία να προσπαθεί να ανοίξει τον δρόμο:

ΕΛ.ΑΣ: Μετέφερε σε 7 λεπτά αγοράκι στο νοσοκομείο Παίδων που κινδύνευσε να πεθαίνει από ασφυξία

Πηγή: Viralgreece.eu

Δείτε επίσης:

Μήνυμα αγάπης σε εθελοντική αιμοδοσία στα Τρίκαλα (φωτό)

Έπαιξαν μουσική για τους ασθενείς και τους υγειονομικούς του ΓΝΤ

Λάρισα: Πατέρας ζωγράφισε τα παιδιά του για το τραπέζι των Χριστουγέννων

Στην ίδια κατηγορία