Δήμος Γαλατσίου: Πρόσκοποι παρέδωσαν τρόφιμα σε φτωχές οικογένειες

Το 1ο τμήμα Προσκόπων Γαλατσίου, χάρισε βασικά είδη τροφίμων στον…

Το 1ο τμήμα Προσκόπων Γαλατσίου, χάρισε βασικά είδη τροφίμων στον Δήμο Γαλατσίου, προκειμένου να μοιραστούν στις φτωχές οικογένειες της περιοχής.

Η Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο & Παροχή Συσσιτίου του Δήμου Γαλατσίου, ευχαριστεί το 1ο Σύστημα Προσκόπων Γαλατσίου για την πολύτιμη προσφορά του σε βασικά είδη τροφίμων για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021, τα «Λυκόπουλα» οι «Πρόσκοποι» και οι «Ανιχνευτές» προσήλθαν στην είσοδο του Δημαρχείου προσφέροντας γεμάτες σακούλες με τρόφιμα, σκορπίζοντας χαρμόσυνα μηνύματα ελπίδας και χαράς, ενισχύοντας το χριστουγεννιάτικο πνεύμα της προσφοράς και της κοινωνικής αλληλεγγύης.

«Με τη δυνατή αυτή εμπειρία κοινωνικής δράσης από το 1ο Σύστημα Προσκόπων Γαλατσίου, η χρονιά αυτή ολοκληρώνεται με τον πιο ξεχωριστό τρόπο, χάρη στην αμέριστη αγάπη όλου του Συστήματος Προσκόπων. Σας ευχαριστούμε θερμά που όλα αυτά τα έτη στηρίζετε με τον μοναδικό σας ξεχωριστό τρόπο το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Γαλάτσι πρόσκοποι τρόφιμα οικογένειες

Συγχαρητήρια για το σπουδαίο ρόλο των κοινωνικών σας  δράσεων με απώτερο σκοπό την πρόληψη ευαλωτότητας και κοινωνικού αποκλεισμού» ανέφερε σε ανακοίνωση του ο Δήμος Γαλατσίου

πηγη- bestnews.gr/

Δείτε επίσης:

Επιστήμονες ανακάλυψαν γιατί τα γιγάντια πάντα είναι ασπρόμαυρα

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία