Διαιτητής στην Αιτωλοακαρνανία έσωσε ποδοσφαιριστή που του γύρισε η γλώσσα

Ο νεαρός διαιτητής αντιλήφθηκε έγκαιρα το τι συνέβη και έσπευσε να βοηθήσει τον παίκτη, με την παρέμβασή του να είναι σωτήρια

Καίρια αποδείχθηκε για ποδοσφαιριστή του Αστέρα Καμαρούλας η άμεση παρέμβαση του διαιτητή, Κώστα Τσοπλάκου στην αναμέτρηση με την ΑΕ Μεσολογγίου.Συγκλονιστικές στιγμές έζησαν οι παρευρισκόμενοι στον αγώνα Αστέρα Καμαρούλας – ΑΕ Μεσολογγίου, για την Ά ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, καθώς ο διαιτητής του αγώνα χρειάστηκε να επέμβει για να σώσει τη ζωή ενός ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με όσα γράφει το agrinionews.gr, τα αντανακλαστικά και η αντίληψη του διαιτητή, Κώστα Τσοπλάκου, ήταν ο λόγος που ο Γιάννης Αριστόπουλος των γηπεδούχων έφυγε όρθιος από το γήπεδο.

Στο 50′ ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων Αριστόπουλος βρέθηκε μετά από φαινομενικά ανύποπτη φάση στο έδαφος, ωστόσο του είχε γυρίσει η γλώσσα.

Ο νεαρός διαιτητής αντιλήφθηκε έγκαιρα το τι συνέβη και έσπευσε να βοηθήσει τον παίκτη, με την παρέμβασή του να είναι σωτήρια.

πηγη- bestnews.gr

Δείτε επίσης:

24χρονη κοπέλα επιστρέφει ως νοσοκόμα στο νοσοκομείο που νίκησε τον καρκίνο!

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία