Αυτή η σκυλίτσα δεν μπορεί να σταματήσει να κλαίει από χαρά μόλις συναντάει ξανά την ιδιοκτήτριά της

Αυτή η σκυλίτσα δεν μπορεί να σταματήσει να κλαίει από χαρά

Συγκινεί τους πάντες

Αυτή η σκυλίτσα δεν μπορεί να σταματήσει να κλαίει από χαρά μόλις συναντάει ξανά την ιδιοκτήτριά της.

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με αυτή τη χαριτωμένη σκυλίτσα που δεν μπορεί να σταματήσει να κλαίει από χαρά. Τι συνέβη όμως και συγκινήθηκε τόσο πολύ;


Δείτε το συγκινητικό βίντεο της επανασύνδεσης τους:

Dog (Molly) Sees Mom, Just Home From Afghanistan

Η ιδιοκτήτρια της Μόλλυ είναι στρατιωτικός (υπηρετεί στην Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ) και μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας της στο Αφγανιστάν, ετοιμάζεται να δει ξανά το “παιδί” της. Αυτή δεν είναι η πρώτη ιστορία επανασύνδεσης ενός σκύλου με τον ιδιοκτήτη του, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένας σκύλος συνάντησε τον “μπαμπά” του μετά από 8 χρόνια.

Η Μόλλυ την περιμένει στο αεροδρόμιο και μόλις την βλέπει γίνεται εκτός εαυτού από τη χαρά της. Το Golden Retriever στη συνέχεια αρχίζει να κλαψουρίζει πολύ γλυκά χωρίς σταματημό. Είναι ευτυχισμένη και αυτός είναι ο τρόπος της να το δείξει στον άνθρωπο που λατρεύει.

Η ιστορία ενός σκύλου που ραγίζει καρδιές – Δε σταμάτησε ποτέ να…
Το Athensmagazine.gr, μετά την ιστορία με το βρεγμένο σκυλάκι που έτρεμε από φόβο, θα σας παρουσιάσει μια ιστορία που πραγματικά ραγίζει καρδιές, καθώς ένας σκύλος δε σταμάτησε ποτέ να ψάχνει τους ιδιοκτήτες του, που τον παράτησαν σε μια άλλη γειτονιά.

Συγκεκριμένα, “ποτέ μη λες αντίο” είναι ο τίτλος του βίντεο που θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια, με πρωταγωνιστή ένα αδέσποτο σκύλο.

Όταν ο ιδιοκτήτης του πίστεψε, ότι το σκυλί θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα στην εγκυμοσύνη της συζύγου του, τον βάζει στο αυτοκίνητο του, τον μεταφέρει σε μια πολύ μακρινή γειτονιά και τον δένει σε ένα στύλο για να μην τον ακολουθήσει.

Ο σκύλος, λύνεται και από εκείνη την στιγμή δε σταματά να ψάχνει για τους ιδιοκτήτες του που τον εγκατέλειψαν. Καθ’ όλη τη διάρκεια της αναζήτησης πολλοί άνθρωποι του δείχνουν την αγάπη τους, αυτός όμως παραμένει πάντα πιστός σε εκείνους που θεωρεί οικογένεια του. Σε αυτούς που τον πρόδωσαν…

Πηγή: athensmagazine.gr

Δείτε επίσης:

Παλαιστίνιος γιατρός σώζει μωρό που πνίγεται: Οι γονείς ούρλιαζαν απελπισμένοι

«Βρήκαμε ένα μωρό στο μετρό. Έγινε ο γιος μας»: Μια μοναδική στον κόσμο ιστορία υιοθεσίας

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία