24χρονη κοπέλα επιστρέφει ως νοσοκόμα στο νοσοκομείο που νίκησε τον καρκίνο!

Συγκλονιστική ιστορία!

Κοπέλα: Η Montana Brown όταν ήταν μόλις 2 χρονών διεγνώσθη με ραβδομυοσάρκωμα, έναν καρκίνο που προσβάλλει τα εμβρυικά κύτταρα. Με την κατάλληλη θεραπεία υποχώρησε μέχρι που στην εφηβεία της εμφανίστηκε ξανά.

Η Montana επέστρεψε στο ίδιο νοσοκομείο που έχει νοσηλευτεί και όταν ήταν 2 χρονων και με χημειοθεραπεία και ακτίνες νίκησε ξανά τον καρκίνο. Πλέον, στα 24 της επέλεξε να γίνει νοσηλεύτρια επιστρέφοντας ξανά στο ίδιο νοσοκομείο.

Το ιστορικό της περιπέτειας της

Όταν ήταν 2 χρονών η Montana Brown διεγνώσθη με ραβδομυοσάρκωμα, έναν καρκίνο που προσβάλλει τα εμβρυικά κύτταρα. Μετά από ένα χρόνο χημειοθεραπείας, ο καρκίνος υποχώρησε. Παρόλα αυτά δεν εξασθένησε εντελώς κι έτσι, το 2008, όταν η Montana θα πήγαινε λύκειο, επέστρεψε.

Σε όλη της την εφηβεία, η Brown αθλούνταν συστηματικά και είχε εξαιρετικές επιδόσεις στις γυμναστικές δραστηριότητες, οπότε τα νέα ότι ο καρκίνος είχε αναζοπυρωθεί σόκαραν τόσο την ίδια όσο και τους γονείς της.

«Είχα μόλις δώσει εξετάσεις για να μπω στις μαζορέτες του σχολείου», δήλωσε η 24χρονη σήμερα Μontana. «Μάλιστα είχε τύχει να τρέξω και σε αγώνες ενώ είχα καρκίνο. Δεν είχα ιδέα γιατί δεν είχα συμπτώματα. Παρόλα αυτά οι γονείς μου μπορούσαν να δουν ότι κάτι έχει αλλάξει πάνω μου και καταλάβαιναν ότι κάτι δεν πάει καλά».

Η Brown επέστρεψε στο ίδιο νοσοκομείο που είχε νοσηλευτεί και ως παιδί για χημειοθεραπεία και ακτίνες
Όντως, οι θεραπείες είχαν αποτέλεσμα και ο καρκίνος υποχώρησε για άλλη μια φορά. Η τελευταία περιπέτεια της Μontana λειτούργησε μέσα της καταλυτικά. Η δεύτερη «συνάντηση» της με τον καρκίνο στάθηκε η αφορμή να πάρει μια μεγάλη απόφαση.

Για την ακρίβεια, έγινε η έμπνευση για να αποφασίσει τι θέλει να κάνει στη ζωή της.

Η Μontana πήρε τόση φροντίδα και αγάπη από τις νοσοκόμες που αποφάσισε και η ίδια θέλει να ασχοληθεί με τη νοσηλευτική. «Η αγάπη που πήρα από τις νοσοκόμες, τόσο όταν ήμουν 2 χρονών, όσο και πρόσφατα, με έκανε να γίνω τόσο ευγενική και συμπονετική όσο ήταν εκείνες για εμένα».

Η Μontana μπήκε σε σχολή νοσηλευτικής και ειδικεύτηκε πάνω στην παιδιατρική ογκολογία. Μετά από σπουδές και σκληρή δουλειά, έκανε το όνειρό της πράξη: Ξεκίνησε την καριέρα της ως νοσοκόμα στο νοσοκομείο που την ενέπνευσε να το κάνει. Αυτό στο οποίο είχε νοσηλευτεί και θεραπευθεί και τις 2 φορές που ο καρκίνος τη «χτύπησε».

«Ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια δε θα μπορούσα να σκεφτώ ότι στα 24 μου θα πραγματοποιούσα το μεγαλύτερο και πιο τρελό μου όνειρο – να εργάζομαι ως νοσοκόμα στο ίδιο νοσοκομείο που νοσηλεύτηκα ως παιδί και ως έφηβη», γράφει στο συγκινητικό ποστ που ανέβασε στο λογαριασμό της στο Facebook. «Αυτό που μου συμβαίνει είναι απίθανο και είμαι τόσο ενθουσιασμένη που είμαι μέλος μιας τόσο ενθαρρυντικής ομάδας και οργανισμού».

πηγη- athensmagazine.gr

Δείτε επίσης:

Το πρωθυπουργικό γραφείο υιοθέτησε σκύλο που θα γίνει οδηγός τυφλού

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία