11χρονος έσωσε συμμαθητή του από πνιγμό και γυναίκα από φωτιά την ίδια ημέρα

Ο μόλις 11 ετών Ντεβιόν Τζόνσον έγινε «αστυνομικός επί τιμή», με απόφαση των τοπικών αρχών και χαρακτηρίστηκε «ήρωας» από τους αξιωματικούς, για τις έγκαιρες και σωτήριες παρεμβάσεις του

Ένας μαθητής της έκτης δημοτικού στην Οκλαχόμα τιμήθηκε για τον ηρωισμό του αφού κατάφερε να σώσει όχι έναν, αλλά δύο ανθρώπους σε διαφορετικές περιστάσεις την ίδια ημέρα. 

Ο μόλις 11 ετών Ντεβιόν Τζόνσον έγινε «αστυνομικός επί τιμή», με απόφαση των τοπικών αρχών και χαρακτηρίστηκε «ήρωας» από τους αξιωματικούς, για τις έγκαιρες και σωτήριες παρεμβάσεις του.

Η 9η Δεκεμβρίου είναι σίγουρα μια μέρα που τόσο αυτός, όσο και οι άνθρωποι που έσωσε θα θυμούνται για το υπόλοιπο της ζωής τους. Εκείνο το πρωινό, ο Ντεβιόν εκτέλεσε επιτυχώς την μανούβρα Heimlich σε έναν συμμαθητή του που πνιγόταν.

Και ενώ είχε ήδη αναγνωριστεί ως ο «ήρωας της ημέρας», το ίδιο απόγευμα βοήθησε μια γυναίκα της οποία το σπίτι είχε τυλιχτεί στις φλόγες. Βλέποντας το σπίτι να έχει πάρει φωτιά, ο ανήλικος δεν φοβήθηκε και έτρεξε να βοηθήσει την ένοικο να βγει από τη βεράντα της και να μπει στο αυτοκίνητό της.

Ο 11χρονος μαθητής έλαβε τρία βραβεία για το θάρρος και την ψυχραιμία του, κατά τη διάρκεια του σχολικού συμβουλίου στο Muskogee.

πηγη- bestnews.gr

Δείτε επίσης:

Μια καθαρίστρια μεταμόρφωσε σχολείο της Αθήνας σε έργο τέχνης

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία