Ξεκληρίστηκε οικογένεια μέσα σε λίγες μέρες – Πέθανε και η μάνα των νεκρών αδερφών

Θλίψη στην Πάτρα για την οικογενειακή τραγωδία που άρχισε να…

Θλίψη στην Πάτρα για την οικογενειακή τραγωδία που άρχισε να εκτυλίσσεται στις αρχές του περασμένου μήνα…

Δραματικό τέλος είχε η οικογενειακή τραγωδία που άρχισε να εκτυλίσσεται στις αρχές Ιουλίου στην οδό Σμύρνης της Πάτρας. Υπενθυμίζεται ότι στις 2 Ιουλίου βρέθηκαν νεκρά δυο αδέλφια, μέσα στο σπίτι τους, στην οδό Σμύρνης.

Ο ένας ήταν ηλικίας 45 χρόνων και άλλος 54 χρόνων, ενώ η μητέρα τους νοσηλευόταν σε ίδρυμα της περιοχής. Αργά το απόγευμα του Σαββάτου (21-08-2021), «έφυγε» και εκείνη από τη ζωή, χωρίς να γνωρίζει πως τα δυο παιδιά της, δεν υπήρχαν στη ζωή.

Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει συγκίνηση σε όλη την Πάτρα, καθώς μέσα σε 70 μέρες, ξεκληρίστηκε μια ολόκληρη οικογένεια. Υπενθυμίζεται ότι ο θάνατος των δυο αδελφών, κάτω από τις συνθήκες που διαβιούσαν, είχε προκαλέσει μπαράζ παρεμβάσεων από φορείς, ενώ κηδεύτηκαν μόνα τους, όπως έζησαν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους.

Σύμφωνα με το gnomip.gr, η κηδεία τους έγινε μετά από την παρέμβαση του ιδιοκτήτη γραφείου τελετών, Φώτη Νταβλούρου, με την αρωγή της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών, ενώ η μητέρα τους θα κηδευτεί τη Δευτέρα με δαπάνες του ιδρύματος που την «φιλοξενούσε»

Στην ίδια κατηγορία