Βιασμός στη Θεσσαλονίκη – «Παλεύω να αποδείξω την αλήθεια»

Ιδιαίτερα κρίσιμη για την εξέλιξη της υπόθεσης βιασμού στη Θεσσαλονίκη που καταγγέλλει…

Ιδιαίτερα κρίσιμη για την εξέλιξη της υπόθεσης βιασμού στη Θεσσαλονίκη που καταγγέλλει πως υπέστη η 24χρονη Γεωργία, θα δώσει σήμερα στην ανακρίτρια.

Αυτή θα είναι η τέταρτη κατάθεση της 24χρονης κοπέλας και θα πραγματοποιηθεί παρουσία ψυχολόγου.

Εκτός από την Γεωργία, θα καταθέσει η 17χρονη φίλη της που ήταν παρούσα στο πάρτι, ο εργοδότης της και ακόμα ένας φίλος του με τον οποίο πήγαν μαζί στο ξενοδοχείο για να πάρουν την κοπέλα το πρωί της Πρωτοχρονιάς.

Το νέο μήνυμα της 24χρονης

Η ίδια μιλώντας στον ΣΚΑΪ  αποκάλυψε ότι παραμένει σε κατάσταση σοκ και παλεύει με τη βοήθεια ψυχολόγου να βρει τη δύναμη για να δικαιωθεί τόσο η ίδια όσο και όλες οι γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί:

«Είμαι σε μία κατάσταση που προσπαθώ ακόμα να βρω τα πατήματά μου, να δυναμώσω, ώστε να αποδείξω την όλη αλήθεια».

Η Γεωργία Μπίκου έστειλε μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που έχουν περάσει τέτοιες καταστάσεις να είναι δυνατές και να μην φοβούνται.

«Παλεύω όχι μόνο για μένα, αλλά για όλες τις γυναίκες. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο για την στήριξη. Πρέπει όλες οι γυναίκες που έχουν περάσει τέτοιες καταστάσεις να είναι δυνατές, να μην φοβούνται, δεν πρέπει ένα θύμα να φοβάται. Το θύμα είναι θύμα. Δεν γίνεται ένα θύμα να σκέφτεται μη μου κάνουν κακό. Αν δεν μιλούσα θα ήμουν όλη μου τη ζωή, έτσι».

Στην ίδια κατηγορία