«Τσίμπησαν» τον σάτυρο της Κηφισιάς που έγινε εφιάλτης για 6 γυναίκες

«Σαφάρι» ανωμαλίας από τον 40χρονο

Σε εφιάλτη για τις γυναίκες στην περιοχή της Κηφισιάς είχε εξελιχθεί ένας σάτυρος ηλικίας περίπου 40 ετών, ο οποίος κινούνταν με πολύ χαμηλή ταχύτητα με το αυτοκίνητό του και, μόλις εντόπιζε κάποια η οποία ενεργοποιούσε τις… ορμές του, την προσέγγιζε με το πρόσχημα ότι ζητούσε κάποια πληροφορία.

Ενώ εκείνη του έδινε ανυποψίαστη οδηγίες, ο άνδρας κατέβαζε το παντελόνι του και άρχιζε να αυνανίζεται προκλητικά κοιτώντας τη κατάματα!

Ο δράστης είχε βγει παγανιά στην πλατεία Πλατάνου της Κηφισιάς, όπου είχε καταφέρει να παρενοχλήσει μέσα σε λίγες ώρες ούτε μία ούτε δύο αλλά έξι γυναίκες. Μάλιστα, είχε φροντίσει να φοράει μια φόρμα, ώστε να μπορεί μέσα σε μια στιγμή να επιδείξει τα γεννητικά του όργανα στις γυναίκες που αιφνιδίαζε, επιδιώκοντας συνάμα να τον βλέπουν την ώρα που αυτοϊκανοποιούνταν! Το «σαφάρι» της ανωμαλίας στο οποίο είχε επιδοθεί ο σάτυρος πήρε τέλος όταν μία από τις γυναίκες ενημέρωσε, σοκαρισμένη από το θέαμα, την Άμεση Δράση. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν σε λίγα λεπτά στην περιοχή τον εντόπισαν ενώ εκείνος συνέχιζε να αναζητεί θύματα και του πέρασαν χειροπέδες.

Τον αναγνώρισαν

Στο τοπικό αστυνομικό τμήμα όπου οδηγήθηκε τουλάχιστον έξι γυναίκες αναγνώρισαν στο πρόσωπό του τον σάτυρο που τις είχε παρενοχλήσει. Ετσι σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης, στο πλαίσιο του Αυτοφώρου. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν αποκλείεται να προκύψουν περισσότερες περιπτώσεις, ίσως και σε άλλες περιοχές, καθώς δεν φαίνεται να ήταν… πρωτάρης στις «επιδείξεις».

Δύσκολο το αποψινό βράδυ για τους κατοίκους του Ζάρκου (φωτο-βιντεο)

Εικόνες που κόβουν την ανάσα στο Ζάρκο Τρικάλων (βίντεο)

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Στην ίδια κατηγορία