Το ροζ βίντεο, ο χωρισμένος, η πρώην, η παντρεμένη ερωμένη και ο απατημένος σύζυγος σε χωριό της βόρειας Ελλάδας

Μεγάλο σούσουρο έχει προκαλέσει σε περιοχή της βόρειας Ελλάδας η…

Μεγάλο σούσουρο έχει προκαλέσει σε περιοχή της βόρειας Ελλάδας η παράνομη σχέση μιας παντρεμένης με έναν 58χρονο συγχωριανό της, που πήρε εφιαλτική τροπή όταν ο ερωτοχτυπημένος άνδρας αποφάσισε να αφήσει να διαρρεύσουν στο διαδίκτυο απαγορευμένο βίντεο και φωτογραφίες με προσωπικές τους στιγμές, με σκοπό να την εκδικηθεί για το γεγονός ότι του ζήτησε να χωρίσουν.

people g8856aa0c2 1920

Στη νέα υπόθεση revenge porn, που έχει σκανδαλίσει ένα ολόκληρο χωριό, εμπλέκεται μάλιστα και η πρώην σύζυγος του 58χρονου, η οποία αποκάλυψε στον απατημένο σύζυγο τα ερωτικά καμώματα της γυναίκας του με τον ασυγκράτητο αγρότη! Σύμφωνα με το grtimes.gr, λίγο καιρό αφότου βγήκε το διαζύγιο του 58χρονου, έσπευσε να πέσει στην…αγκαλιά της συγχωριανής του, παρόλο που συνδέονταν με γνωριμία πολλών ετών και ο ίδιος γνώριζε ότι εκείνη ήταν παντρεμένη.

couple g12bb23726 1920

Τον πρώτο καιρό οι δύο εραστές χαίρονταν τον παράνομο έρωτά τους οργανώνοντας μίνι αποδράσεις σε πολυτελή ξενοδοχεία απομακρυσμένων περιοχών, όπου ζούσαν στιγμές απόλυτης ηδονής χωρίς να φοβούνται ότι θα γίνουν αντιληπτοί. Η ερωτική ιστορία έμελλε, όμως, να μετατραπεί σε εφιάλτη, όταν κάποια στιγμή η γυναίκα ανακοίνωσε στον εραστή της ότι ήθελε να χωρίσουν. Τυφλωμένος από δίψα για εκδίκηση ο 58χρονος άρχισε τότε να «στολίζει» την πρώην ερωμένη του στα social media, γράφοντας σε λογαριασμούς και προφίλ τρίτων διάφορα στοχευμένα σχόλια, τα οποία ήταν στην πλειονότητά τους υβριστικά.

couple g1469ce439 1280

Μάλιστα, κάποια εξ αυτών υπέπεσαν στην αντίληψη των διαδικτυακών φίλων της γυναίκας, οι οποίοι την ενημέρωσαν αναλυτικά για το τι αναρτούσε ο 58χρονος εν αγνοία της. Ωστόσο, η παραστρατημένη Βορειοελλαδίτισσα δέχθηκε τη χαριστική βολή όταν πληροφορήθηκε ότι ο πρώην εραστής της είχε βγάλει στη φόρα το παράνομο ειδύλλιό τους, δημοσιοποιώντας στο διαδίκτυο βίντεο και φωτογραφίες με στιγμές της ερωτικής έξαψης που είχαν μοιραστεί στο πρόσφατο παρελθόν!

«∆εν ήταν μόνο το σοκ, η αποκάλυψη της παράνομης σχέσης στον σύζυγό της. Έτρεμε ότι θα ανακαλύψουν και τα παιδιά τους τι έχει συμβεί. Πέρασε πολύ δύσκολα, είχε εφιάλτες, τις νύχτες έμενε άγρυπνη, δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί», είπε άνθρωπος του στενού περιβάλλοντος της γυναίκας, ο οποίος τη στηρίζει για να σταθεί ξανά στα πόδια της.

people ged5f27274 1920

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τις πρώτες ημέρες μετά την αποκάλυψη του ροζ σκανδάλου, η «πρωταγωνίστρια» της ιστορίας απέφευγε να βγαίνει από το σπίτι της, επειδή ντρεπόταν να αντικρίσει στα μάτια τους συγχωριανούς της. Ωστόσο, βρήκε τελικά το θάρρος και κατήγγειλε τον 58χρονο αγρότη στην Αστυνομία, άνδρες της οποίας τον προσήγαγαν στο Τμήμα της περιοχής για να δώσει εξηγήσεις για τον διασυρμό της πρώην ερωμένης του. Καθοριστικό ρόλο στην αποκάλυψη του σκανδάλου φέρεται ότι έπαιξε και η πρώην σύζυγος του άτακτου αγρότη, ο οποίος, σπρωγμένος από τον πληγωμένο εγωισμό του, είχε βαλθεί να μετατρέψει σε κόλαση τη ζωή της πρώην ερωμένης του, εκθέτοντάς τη ανεπανόρθωτα στον περίγυρό της.

Κι αυτό γιατί η ίδια ενημέρωσε τον σύζυγο της μετανοημένης μοιχαλίδας ότι η γυναίκα του είχε πέσει θύμα revenge porn! Οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών είναι σε εξέλιξη, με ανθρώπους που γνωρίζουν καλά την υπόθεση να λένε ότι το θέμα θα λάβει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις τις επόμενες ημέρες, όταν έρθουν στο φως και τα νέα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η ∆ίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

.espressonews.gr

Στην ίδια κατηγορία