«Θρίλερ» με πτώμα σε βαλίτσα

«Θρίλερ» με πτώμα σε βαλίτσα

Το μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε από κυνηγούς σε ερημική περιοχή

Ενα πραγματικό θρίλερ κρύβεται πίσω απο την εξαφάνιση και δολοφονία της γυναίκας , το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε χθές το απόγευμα μέσα σε βαλίτσα σε δασώδη περιοχή ανάμεσα στον Ασπρόπυργο και τα Βίλια.

Το πτώμα, δεν φέρει εμφανείς κακώσεις, όμως η νεκροτομή που θα γίνει σήμερα θα δώσει στους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών στοιχεία για να μπορέσουν να λύσουν το γρίφο.

Σε πρώτη φάση προσπαθούν να συνθέσουν το προφίλ της γυναίκας έτσι ώστε να βάλουν στο μικροσκόπιο πρόσφατες εξαφανίσεις γυναικών απο την περιοχή της Αττικής. Όλα δείχνουν ότι η περίπτωση της γυναικας στη βαλίτσα, μία απο τις μοναδικές στα ελληνικά χρονικά, θα παρει χρόνο στην έρευνα καθώς πρόκειται για έναν ιδιαίτερα δυνατό γρίφο και τα σενάρια που εξετάζονται είναι πολλά.

«Θρίλερ» με πτώμα γυναίκας μέσα σε βαλίτσα στα Βίλια | 29/12/2020 | ΕΡΤ

Απο το να πρόκειται για μια αλλοδαπή που βρέθηκε σε λάθος σημείο, την λάθος ώρα μέχρι μια πολύ προσωπική υπόθεση που ο δράστης ή οι δράστες θέλησαν να λύσουν παίρνοντας τη ζωή της και πετώντας το πτώμα σε μια βαλίτσα στο δάσος.

Η ημερομηνία που έχασε τη ζωή της η άτυχη γυναίκα θα προσδιοριστεί απο την ιατροδικαστική και ίσως οδηγήσει σε νέα δεδομένα.

Υπενθυμίζεται ότι το θρίλερ άρχισε να εκτυλίσσεται όταν θες το απόγευμα κυνηγοί βρήκαν το πτώμα σε βαλίτσα σε ερημική τοποθεσία και ενημερώθηκε αμέσως η Αστυνομία.

Δείτε επίσης:

Δολοφονία από 12χρονη και 14χρονο: Ανατριχιαστική περιγραφή της κόρης του 87χρονου

Νέα στοιχεία για το θρίλερ με τον νεκρό επιχειρηματία

Ανοίγει ξανά ο φάκελος για τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου

Στην ίδια κατηγορία