Θλίψη για τον θάνατο του 24χρονου Στάθη

Που «έφυγε» άδικα από τη μια στιγμή στην άλλη

Ήταν ένα από τα καλύτερα παιδιά, λένε όσοι γνώριζαν τον Στάθη Γιαννακόπουλο, που «έφυγε» άδικα από τη μια στιγμή στην άλλη – Βαρύ το πένθος και στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Φθιώτιδος και Ευρυτανίας, όπου η μητέρα του 24χρονου Έφη Καράντζαλη, είναι η Προϊσταμένη της Υπηρεσίας

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την απώλεια ενός νέου συμπολίτη, ο οποίος από μια κακιά στιγμή, χάθηκε για πάντα βυθίζοντας στο πένθος όχι μόνο τους δικούς του ανθρώπους αλλά και όλη τη Φθιώτιδα.

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από την αδόκητο χαμό του φοιτητή Στάθη Γιαννακόπουλου, που νωρίς το πρωί της Πέμπτης (10/6) έπεσε θύμα τροχαίου σε διασταύρωση μέσα στην πόλη.

Όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για ένα από τα καλύτερα παιδιά της πόλης, που ήταν η ψυχή της παρέας και αυτός που θα έδινε ότι είχε και δεν είχε για τους φίλους χωρίς να περιμένει κάποιο αντάλλαγμα. Πάντα με το χαμόγελο, ευγενικός, εργατικός, δοτικός.

Η κηδεία του Στάθη θα γίνει σήμερα Παρασκευή (11/6) στις 6:00′ το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας, στη Λαμία.

Επίσης η Εφορεία Αρχαιοτήτων Φθιώτιδος και Ευρυτανίας ενημερώνει, ότι τα γραφεία της θα κλείσουν για το κοινό σήμερα Παρασκευή, 11 Ιουνίου, λόγω πένθους, αφού η Προϊσταμένη της Υπηρεσίας Έφη Καράντζαλη, είναι η μητέρα του άτυχου 24χρονου.

Στην ίδια κατηγορία