Τελευταίο αντίο στον 16χρονο Ντίνο που «έφυγε» μέσα σε μία εβδομάδα από σπάνια νόσο

Θλίψη στο Μεσολόγγι για την κηδεία του 16χρονου Κωνσταντίνου που πέθανε πρόωρα…

Θλίψη στο Μεσολόγγι για την κηδεία του 16χρονου Κωνσταντίνου που πέθανε πρόωρα και αναπάντεχα. Συγκλονίζουν οι στενοί συγγενείς του αδικοχαμένου μαθητή…

Το μεσημέρι στο Μεσολόγγι η οικογένειά του, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν τον 16χρονο Κωνστντίνο που έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από οξεία κεραυνοβόλο εγκεφαλομινιγγίτιδα.

Το παιδί άντεξε μια εβδομάδα νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού νοσοκομειου Πάτρας. Οι γονείς του πήραν τη σπουδαία απόφαση να δωρίσουν τα όργανά του και να χαρίσουν μέσω του παιδιού τους ζωή σε επτά ανθρώπους.

Σε μια διαδικασία που ξεκίνησε τα ξημερώματα, της παγκόσμια ημέρας δωρεάς οργάνων,στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας οι γιατροί του νοσοκομείου και του κέντρου μεταμοσχεύσεων και προσωπικό από τα νοσηλευτικά ιδρύματα της Πάτρας, της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης συνεργάστηκαν για να μεταφερθούν η καρδιά, ο ένας νεφρός, οι δύο οφθαλμοί και οι δύο πνεύμονες σε πάσχοντες που βρίσκονται στην Αθήνα, ενώ το ήπαρ και ο έτερος νεφρός σε πάσχοντες, στη Θεσσαλονίκη.

Το τραγικό νέο ήταν κεραυνός εν αιθρία για όλο το Μεσολόγγι. Ένα υγιέστατο παλικάρι, ένας γίγαντας που τον αγαπούσαν όλοι. Όπως μετέδωσε το Open, οι γιατροί εξετάζουν το ενδεχόμενο, η μόλυνση να προήλθε ακόμα και από τσίμπημα κουνουπιού. Απαντήσεις αναμένονται μέσα στις επόμενες μέρες.

Στην ίδια κατηγορία