Σοκάρει η γυναίκα που εντόπισε το νεογέννητο κοριτσάκι

Δείτε το σημείο

Καλά στην υγεία του είναι το βρέφος που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε οικόπεδο στον Ασπρόπυργο. Το νεογέννητο κοριτσάκι βρέθηκε τυλιγμένο σε μια πετσέτα και με τον ομφάλιο λώρο, λίγες ώρες μετά τη γέννησή του. Το βρέφος εντόπισε μια γυναίκα από τη Γεωργία, κάτοικος της περιοχής, που έντρομη κάλεσε την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο. Το μωρό διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις. Την υπόθεση ερευνά το Τμήμα Ασφαλείας Ασπροπύργου. Η αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. προσπαθούν να εντοπίσουν τη μητέρα του βρέφους που πιθανότατα γέννησε στο συγκεκριμένο σημείο όπου εντοπίστηκε το κοριτσάκι. Μεταξύ άλλων, αναζητούν από τα νοσοκομεία της Αττικής, αν κάποια γυναίκα ζήτησε βοήθεια.

Η μαρτυρία της γυναίκας

Η γυναίκα που βρήκε το βρέφος μίλησε στην ΕΡΤ, λέγοντας πως το αντιλήφθηκε από τα κλάματά του. “Ήταν γυμνό, άκουσα κλάματα. Είχε χώματα στο κεφάλι” είπε η γυναίκα.

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα

Στην ίδια κατηγορία