Σοκ από την απόπειρα βιασμού 15χρονης

Σοκ από την απόπειρα βιασμού 15χρονης

«Είμαστε σε κατάσταση σοκ» λέει ο πατέρας της

Αναστατωμένη είναι η τοπική κοινωνία στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, για τη σύλληψη ενός 25χρονου και ενός 22χρονου, μετά την καταγγελία 15χρονης για απόπειρα βιασμού της και το αδίκημα της πορνογραφίας ανηλίκων.

«Είμαι έξω φρενών. Εκτός εαυτού. Ήμασταν 16 ώρες στα τμήματα δεν μας άφηναν να δούμε το παιδί μας να μάθουμε τι έγινε», λέει ο πατέρας της στο Mega.

«Έχουμε πάθει σοκ σαν οικογένεια. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί το έκανε αυτό το κορίτσι στον αδερφό μου», σημειώνει ο αδερφός ενός εκ των κατηγορουμένων για την απόπειρα βιασμού 15χρονης.

Όλα άρχισαν το απόγευμα της Κυριακής, όταν η 15χρονη με μια συνομήλική της, πήγαν στο σπίτι του 22χρονου, που τον είχαν γνωρίσει μέσω Instagram. Εκεί βρισκόταν κι ένας φίλος του νεαρού, 25 ετών.

«Ο 22χρονος ρώτησε την 15χρονη αν θα είχε αντίρρηση να την βιντεοσκοπεί την ώρα της ερωτικής πράξης. Η ανήλικη του είπε δεν είχε πρόβλημα, με την προϋπόθεση ότι δεν θα φαινόταν το πρόσωπό της. Όταν κατάλαβε ότι φαινόταν και το πρόσωπό της, ζήτησε από τον 22χρονο να το διαγράψει αμέσως».

Μόλις αντιλήφθηκε πως η πράξη τους είχε μαγνητοσκοπηθεί, η 15χρονη ζήτησε από τον 22χρονο να σβήσει το βίντεο από το κινητό του.

«Μόλις ζήτησε η κοπέλα να σβήσει το βίντεο από το κινητό, ο αδελφός μου αμέσως το έσβησε», λέει ο αδερφός ενός εκ των κατηγορουμένων.

Σύμφωνα πάντως με την καταγγελία της 15χρονης, όχι μόνο δεν διαγράφηκε το βίντεο, αλλά ο δεύτερος νεαρός αποπειράθηκε να την βιάσει.

«Σύμφωνα με την περιγραφή της 15χρονης, ο 22χρονος πήγε στην τουαλέτα κι ενώ εκείνη έβαζε τα ρούχα της, μπήκε στο δωμάτιο ο 25χρονος. Η ανήλικη ξαφνιάστηκε και τον ρώτησε τι θέλει. Εκείνος της απάντησε ‘σειρά μου τώρα’. Η ανήλικη του απάντησε ότι δεν υπάρχει περίπτωση και εκείνος άρχισε να την βρίζει και να φωνάζει».

Η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί στις 5 Ιανουαρίου.

«Σε απελπιστική κατάσταση το παιδί»

Μιλώντας στο Mega, ο πατέρας της 15χρονης είπε ότι η κόρη του είναι σε απελπιστική κατάσταση.

«Τα πράγματα είναι δύσκολα. Είμαστε σε σοκ». Ο πατέρας του κοριτσιού ζήτησε από τη «δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων».

Δείτε επίσης:

35χρονος πατριός ασελγούσε στη 12χρονη κόρη του

Ο Πακιστανός που κακοποίησε τη Μυρτώ χτύπησε συγκρατούμενούς του

Τι δήλωσε ο 18χρονος που κατηγορείται ότι βίασε τον 13χρονο αδελφό του

Στην ίδια κατηγορία