Προκαλεί ανατριχίλα η αρρωστημένη δράση του κτηνοτρόφου

που βίασε 14χρονη μαθήτρια στην Κρήτη

Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε ο 35χρονος κτηνοτρόφος από την Κίσσαμο Χανίων που κατηγορείται για τον βιασμό μιας 14χρονης μαθήτριας και για την αποπλάνηση ανήλικων κοριτσιών από διάφορες περιοχές της Κρήτης! Στην απολογία του στην ανακρίτρια Χανίων αρνήθηκε τις κατηγορίες που του προσάπτονται, ωστόσο δεν έπεισε τη δικαστική λειτουργό, η οποία τον έκρινε προφυλακιστέο, με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα.

Ο κτηνοτρόφος, ο οποίος φέρεται ότι προσέγγιζε τα κορίτσια με τουλάχιστον τέσσερα ψεύτικα προφίλ στο Instagram και στο facebook, συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη και του ασκήθηκαν διώξεις για οκτώ αδικήματα, ανάμεσα στα οποία τα κακουργήματα του βιασμού κατ’ εξακολούθηση σε βάρος μιας 14χρονης, την οποία φέρεται ότι απείλησε με όπλο, και της παραγωγής και της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Η δράση του 35χρονου ήρθε στο φως όταν έξι ανήλικες από Ρέθυμνο και Ηράκλειο κατήγγειλαν ότι τις είχε προσεγγίσει μέσω ψεύτικων προφίλ στο Instagram ή το facebook. Αρχικά τις φλέρταρε στις διαδικτυακές επικοινωνίες τους και, όπως είπαν τα κορίτσια, όταν του ζητούσαν να στείλει φωτογραφία του, εκείνος έστελνε φωτογραφίες άγνωστων νεαρών. Οπως έγινε γνωστό, συχνά εμφανιζόταν ως νεαρός με καταγωγή και τόπο διαμονής τα Σφακιά.

Ενα από τα κορίτσια κατήγγειλε ότι ο 35χρονος το έπεισε να συναντηθούν και να κάνουν σεξ, κάτι που έγινε επανειλημμένα. Οταν κάποια στιγμή η ανήλικη αρνήθηκε, εκείνος την απείλησε με όπλο πως, αν δεν ενέδιδε, θα αποκάλυπτε την ερωτική σχέση τους.

Στην ίδια κατηγορία