Πέθανε στα 40 της χρόνια μετά από σύντομη μάχη – «Ήταν και εκείνη ανεμβολίαστη»

Ο κορονοϊός της στοίχισε τη ζωή μέσα σε λίγες μέρες. Ακόμα ένα…

Ο κορονοϊός της στοίχισε τη ζωή μέσα σε λίγες μέρες. Ακόμα ένα θύμα στην Πάτρα, που έχασε τη μάχη στο νοσοκομείο του Ρίου…

Οι νοσηλεύτριες στην ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Ρίου προσεύχονται κάθε μέρα. Εχουν δει πολλά τα μάτια τους από την αρχή της πανδημίας, αλλά όπως τονίζουν «αυτό δεν έχει προηγούμενο.»

Γιατί αν το 2020 μέχρι και την Ανοιξη του 2021 οι διασωληνωμένοι ήταν ηλικιωμένοι και με ελάχιστες εξαιρέσεις μεσήλικες, πλέον οι περισσότεροι είναι νέοι! Δεκατρία άτομα νοσηλεύονται με covid στη ΜΕΘ του ΠΠΝΠ, με μέσο όρο ηλικίας τα 50 έτη!

Το περασμένο Σάββατο (04-09-2021), μία νέα γυναίκα, μόλις 40 ετών, με καταγωγή από την Ουκρανία η οποία ζούσε στην Πάτρα έχασε τη μάχη. «Εφυγε τόσο νέα από Covid” λέει στο flamis.gr, η Επίκουρος καθηγήτρια Λοιμωξιολογίας Καρολίνα Ακινόσογλου.

«Αγωνιούμε. Με δάκρυα στα μάτια φεύγουμε από την κλινική. Φοβόμαστε κάθε μέρα για τα χειρότερα» τονίζει  νοσηλεύτρια του Νοσοκομείο Ρίου. «Είναι κρίμα. Νέοι άνθρωποι. Και όλοι ανεμβολίαστοι.»

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει και 45χρονος επιχειρηματίας της εστίασης από την Πάτρα. Οι γιατροί έχουν πέσει πάνω του και κάνουν ό,τι μπορούν. Είναι δυνατός και όλοι εύχονται να ξεπεράσει γρήγορα την σοβαρή κατάσταση που αντιμετωπίζει.

Στην ίδια κατηγορία