Πέθανε αναπάντεχα ο Νίκος Παπαγεωργίου – Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Θλίψη στην Πάτρα για τον θάνατο του 45χρονου. Ο Νίκος…

Θλίψη στην Πάτρα για τον θάνατο του 45χρονου. Ο Νίκος Παπαγεωργίου είχε καταφέρει να γίνει γνωστός μέσα από τη δουλειά του…

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το μεσημέρι της Δευτέρας (16-08-2021) ο Πατρινός Νίκος Παπαγεωργίου. Υπήρξε ένας ανιδιοτελής άνθρωπος που μεταξύ άλλων βοήθησε την τέχνη μέσα από τη δημοσιογραφία αναδεικνύοντας τις θεατρικές ομάδες της Πάτρας, τις ερασιτεχνικές κυρίως, στις εκπομπές του (για πολλά χρόνια στο διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι όπου συνεργαζόταν με τον Άγγελο Τσονάκα).

Ένας νέος άνθρωπος, πολύ ταλαντούχος, πολύ δημιουργικός και «πολλά υποσχόμενος» παρόλο που είχε περάσει τα 45 και ας είχε ζήσει μια πολύ περιπετειώδη και δύσκολη ζωή με τα πολύ καλά της και τα πολλά κακά της. Ποτέ δεν τον έκαμψαν οι δυσκολίες, παρέμενε πάντα ένα μικρό γελαστό παιδί.

Όπως γράφει το camerastyloonline, ο Νίκος Παπαγεωργίου λιποθύμησε το μεσημέρι της Δευτέρας στην οδό Γούναρη. Τον πήγαν στο νοσοκομείο αλλά δεν άντεξε και «έφυγε» λίγους μήνες μόνο μετά το θάνατο της μητέρας του.

Εντός της ημέρας, αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή προκειμένου να προσδιοριστούν τα ακριβή αίτια του αιφνίδιου θανάτου του.

Είχε πολλά να δώσει ακόμα και άπειρη όρεξη για να το πραγματοποιήσει. Πρόσφατα είχε αγοράσει drone και ετοίμαζε τον εξοπλισμό του για να πετύχει περισσότερα πράγματα από όσα είχε πετύχει ήδη στον οπτικοακουστικό τομέα και τον δημοσιογραφικό.

Στην ίδια κατηγορία