Νέα εμπόδια στην υπόθεση θανάτου της 4χρονης Μελίνας

Νέα εμπόδια στην υπόθεση θανάτου της 4χρονης Μελίνας

Αίτημα εξαίρεσης από δύο πραγματογνώμονες γιατρούς

Νέα εμπλοκή προέκυψε στην πολύκροτη υπόθεση θανάτου της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη, που κατέληξε το 2015 στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, αφότου υπεβλήθη σε χειρουργείο, όταν παρουσίασε επιπλοκές κατά τη διάρκεια της ανάνηψης.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, το νέο εμπόδιο οφείλεται στο αίτημα εξαίρεσης που υπέβαλαν δύο από τους πραγματογνώμονες γιατρούς, κάτι που συνεπάγεται νέες εξελίξεις και πιθανές καθυστερήσεις στην υπόθεση.

Πάντως, η υποβολή του αιτήματος εξαίρεσης γεννά ερωτήματα, καθώς και οι δύο πραγματογνώμονες είχαν ήδη απαντήσει στα ερωτήματα του δικαστηρίου.

Την περασμένη Παρασκευή, το δικαστήριο διέκοψε για τις 16 Φεβρουαρίου την εκδίκαση της υπόθεσης, προκαλώντας την οργή του πατέρα της 4χρονης Μελίνας, Μάνου Παρασκάκη.

Ο κ. Παρασκάκης είχε δηλώσει «πάρα πολύ θυμωμένος που ορίστηκαν πραγματογνώμονες, οι οποίοι είναι από το ίδιο εργασιακό περιβάλλον της κατηγορούμενης», ενώ έδειξε να προσβάλλεται ιδιαίτερα για το γεγονός ότι η κατηγορουμένη αντιμετωπίζεται από τους συνηγόρους της «σαν να έχει δικαιωθεί ήδη». Όπως είπε, βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής, μία θέση στην οποία θα έπρεπε να βρίσκεται η κόρη του.

«Το δικαστήριο γίνεται για να μην επαναληφθεί αυτό που έγινε!» είχε επισημάνει μεταξύ άλλων ο κ. Παρασκάκης.

Δείτε επίσης:

Τζένη Μπότση: Το χρονικό του τρόμου για την ίδια και άλλες 13 γυναίκες

Θρήνος για τον 46χρονο πυροσβέστη – Άφησε πίσω τρία παιδιά

Θρήνος για την Ελένη που δεν πρόλαβε να δει το αγγελούδι της

Μυστήριο με πτώμα που εντοπίστηκε σε χωματερή

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία