Με κορονοϊό ο ιερέας που έκανε αγιασμό σε σχολείο – Δείτε την εικόνα που επιβεβαίωσε τη φημολογία

Αναστάτωση στην Πάτρα με έναν ιερέα να κάνει το τεστ για τον…

Αναστάτωση στην Πάτρα με έναν ιερέα να κάνει το τεστ για τον κορονοϊό και να βγαίνει θετικό. Ο παπάς είχε κάνει τον αγιασμό σε σχολείο της πόλης…

Συναγερμός στο 2ο ΕΠΑΛ της Πάτρας όπου την Δευτέρα έγινε ο αγιασμός παρουσία του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη, μιας και ο ιερέας που εκλήθη για την θρησκευτική τελετή είχε κορονοϊό! Τον ιερέα πλησίασαν όλοι, τόσο ο Δήμαρχος όσο και η Διευθύντρια του σχολείου αλλά και το εκπαιδευτικό προσωπικό.

Στο προαύλιο υπήρχε αντιπροσωπεία μαθητών, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο ώστε να μην υπάρξει συνωστισμός. Ο ιερέας δεν γνώριζε ότι είχε τον ιό! Όμως έκανε τεστ το απόγευμα της ίδιας ημέρας και βρέθηκε θετικός.

Ειδοποιήθηκε το σχολείο όπως και οι υπηρεσίες του Δήμου μιας και το παρών στην τελετή είχε δώσει ο δήμαρχος. Θα πρέπει να τονιστεί πως χθες το πρωί υπήρξε έντονη ανησυχία στο σχολικό συγκρότημα, κυρίως μεταξύ των εκπαιδευτικών.

Στην εκκλησία ήδη μπήκε ανακοίνωση ώστε να ενημερωθούν οι πιστοί πως παραμένει κλειστή λόγω κρούσματος. Τα τεστ που θα γίνουν σήμερα αλλά και τις επόμενες μέρες, αναμένεται να δείξουν τις διαστάσεις της διασποράς στην Πάτρα.

Στην ίδια κατηγορία