Ληστεία ταξί: Του χαράκωσαν το πρόσωπο και του άρπαξαν το ταξί

Η ληστεία σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε ερημική περιοχή…

Η ληστεία σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε ερημική περιοχή του Ασπροπύργου. Ένας πελάτης επιβιβάζεται στο ταξί από την πλατεία των Άνω Λιοσίων. Λέει στον οδηγό να τον μεταφέρει μέχρι την κεντρική πλατεία των Αγίων Αναργύρων.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο οδηγός ταξί και θύμα της ληστείας, στη διαδρομή ο πελάτης άλλαξε γνώμη και του είπε να πάνε προς την περιοχή Γκορίτσα στον Ασπρόπυργο. Κάποια στιγμή ένα άλλο άτομο έκανε νόημα στο ταξί το οποίο σταμάτησε και πήρε και δεύτερο πελάτη που πήγαινε προς το ίδιο σημείο.

Ο οδηγός δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ήταν μέρος μιας καλοστημένης ληστείας. Οι δυο «πελάτες» οδήγησαν τον οδηγό σε ερημική τοποθεσία στην Γκορίτσα και εκεί του είπαν να σταματήσει το όχημα και να σβήσει τη μηχανή.

Ο «πελάτης» που καθόταν πίσω έβγαλε ένα μαχαίρι, το κόλλησε στο λαιμό του οδηγού και του ζήτησε επιτακτικά να του δώσει τις εισπράξεις. Ο 52χρονος οδηγός αντέδρασε άνοιξε την πόρτα και πετάχτηκε έξω.

Ο ληστής πρόλαβε και χαράκωσε τον άνδρα στο αυτί και στο μάγουλο. Στη συνέχεια οι δυο ληστές έβαλαν μπροστά το ταξί και εξαφανίστηκαν, εγκαταλείποντας τον τραυματισμένο ταξιτζή στην ερημιά.

Τον πρόδωσαν τα παπούτσια

Το θύμα κατάφερε να ενημερώσει την αστυνομία και άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ χτένισαν την περιοχή να βρουν το όχημα αλλά και τους δράστες. Τελικά κατάφεραν να εντοπίσουν τον έναν από τους δυο ο οποίος προχωρούσε – ώρα μετά – στο δρόμο με λασπωμένα παπούτσια. Κάτι που κίνησε την περιέργεια των αστυνομικών αφού στην περιοχή που έγινε η ληστεία είχε λάσπες.

Ο άνδρας αναγνωρίστηκε από τον οδηγό ταξί. Είναι ένας 27χρονος και είναι εκείνος που κρατούσε το μαχαίρι. Λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί εντόπισαν και το κλεμμένο όχημα στη θέση Λάκκα – Γκολέμι. Το όχημα είχε υποστεί φθορές όταν παραδόθηκε στον οδηγό του.

πηγη- .in.gr

Στην ίδια κατηγορία