Κυπαρισσία: Η ξαδέρφη «καίει» τον πρώην σύντροφο της δολοφονημένης Μόνικα – «Ήταν πολύ βίαιος, έπινε πολύ»

Ο πρώην συντροφός της την σκότωσε, επιμένει η ξαδέρφη της άτυχης 42χρονης – «Ήξερα από την αρχή ότι η «τσιμετωμένη» γυναίκα ήταν η Μόνικα», λέει

Τα σπαρακτικά λόγια της ξαδέρφης της άτυχης 42χρονης στο protothema.gr με τα οποία είχε δείξει, από το άνοιγμα του φακέλου της υπόθεσης, ως υπεύθυνο τον Ρουμάνο, πρώην σύντροφο της Μόνικα, είχαν από την αρχή έρεισμα.

«Ο πρώην σύντροφος της ξαδέρφης μου ήταν πολύ βίαιος, έπινε πολύ. Τη χτυπούσε και την είχε στείλει πολλές φορές στο νοσοκομείο. Ο κόσμος γνώριζε αλλά δεν μιλούσε», δηλώνει η Μιχαέλα Μπόρος, στο protothema.gr, λίγες ώρες αφότου ταυτοποιήθηκε, με τη μέθοδο του DNA, η σορός της 42χρονης κάτω από το τσιμέντο όπου είχε θαφτεί.

Δείγματα από τη σορό της υπενθυμίζεται ότι ταυτοποιήθηκαν με γενετικό υλικό που έδωσε ο γιος της.

Σε μια περίοδο που έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον εντοπισμό του πρώην συντρόφου και ομοεθνή της 42χρονης, μητέρας τριών παιδιών, η Μιχαέλα Μπόρος αποκαλύπτει πως είχε μιλήσει τηλεφωνικά με τον Ρουμάνο και αμέσως κατάλαβε ότι εκείνος βρισκόταν πίσω από τον χαμό της ξαδέρφης της.

«Από την αρχή το είπα. Άφησε τα ρούχα απλωμένα κι έφυγε ξαφνικά. Είπε ψέματα ότι πέθανε η μητέρα του», λέει χαρακτηριστικά η ξαδέρφη της 42χρονης.

Η Μόνικα συζούσε δύο χρόνια με τον πρώην σύντροφό της ενώ διέμενε στην Κυπαρισσία, όπου βρέθηκε νεκρή, επί δύο δεκαετίες.

Η ξαδέρφη της είχε περίπου τρία χρόνια να επικοινωνήσει μαζί της.

Εκείνο όμως που με θλίψη επισημαίνει είναι ότι η Μόνικα αφήνει πίσω της τρία παιδιά, ένα στα 22, ένα στα 16 και το τελευταίο στα περίπου 10 έτη.

Η άτυχη γυναίκα είχε υποστεί και στη διάρκεια του έγγαμου βίου της, με τον πατέρα των παιδιών της, σωματική βία.

Η 42χρονη εξαφανίσθηκε μυστηριωδώς κι αφού δεν είχε δώσει σημεία ζωής, κινητοποιήθηκαν συγγενείς της που δήλωσαν και επίσημα την εξαφάνιση.

Παρά τις έρευνες της Αστυνομίας δεν είχε βρεθεί κάτι, ενώ υπήρξε πληροφορία ότι μπορεί να την έχει σκοτώσει και να την έχει θάψει. Αστυνομικοί με συνεργείο άνοιξαν μάλιστα το βόθρο του σπιτιού, όπου φαινόταν να υπάρχει φρέσκο τσιμέντο και κάποια μπάζα, αλλά δεν είχαν βρει κάτι.

H δήλωση της δικηγόρου της ξαδέρφης της 42χρονης

«Η ξαδέλφη της αδικοχαμένης Μόνικα ζητά απαντήσεις, ζητά να μάθει την αλήθεια και ζητά να τιμωρηθεί ο δράστης, ο οποίος κακοποίησε τόσο βάναυσα την Μονικα και την οδήγησε στο θάνατο. Από τον Φεβρουάριο η οικογένεια της γλυκιάς αυτής κοπέλας ζούσε με μια ελπίδα. Όσο κυλούσαν οι μέρες η ελπίδα πια εξαφανιζόταν. Η Μόνικα είχε γίνει μία φωτογραφία, μία ανάμνηση πάνω από την λέξη εξαφανίστηκε.
Σήμερα και τυπικά ταυτοποιήθηκε η σορός που βρέθηκε μέσα στο τσιμέντο με την κοπέλα της φωτογραφίας, που είχε γίνει άφισα παντού. Και τυπικά πια οι φόβοι βεβαιώθηκαν», δηλώνει η Ανθούλα Ανάσογλου.

«Η Μόνικα δεν θα αγκαλιάσει ξανά τα παιδιά της. Κάποιος της αφαίρεσε τη ζωή, κάποιος προσπάθησε να την εξαφάνισει, Κάποιος προσπάθησε να δημιουργήσει την εντύπωση πως η Μόνικα δεν υπήρξε ποτέ.Όμως αυτός ο κάποιος θα πληρώσει όπου κι αν βρίσκεται. Θα συλληφθεί και θα οδηγηθεί ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης και η οικογένειά της Μονικας θα είναι παρούσα. Για την Μόνικα υπήρξε και αγαπήθηκε από κάποιους», προσθέτει η δικηγόρος.

Πηγή:protothema.gr

Στην ίδια κατηγορία