Κρήτη: 48χρονος ομολόγησε ληστεία που έκανε πριν 25 χρόνια και επέστρεψε τα χρήματα

Κρήτη: 48χρονος ομολόγησε ληστεία που έκανε πριν... 25 χρόνια και επέστρεψε τα χρήματα

Ομολόγησε ληστεία που έκανε το 1996. Ένας 48χρονος άφησε “άφωνους” τους αστυνομικούς στην Κρήτη

Μία απίστευτη ιστορία αποκαλύφθηκε στην Κρήτη, όταν 48χρονος ομολόγησε ληστεία που είχε διαπράξει σε τράπεζα της Αλικαρνασσού… το 1996.

Ο άνδρας, σύμφωνα με το cretalive.gr, τότε ήταν φοιτητής και είχε καταφέρει να αποσπάσει από ταμία το ποσό των 450.000 δραχμών.

Σήμερα, ένιωσε πως ήρθε η ώρα να ζητήσει συγγνώμη και να επιστρέψει στην τράπεζα το ποσό των 1.330 ευρώ μέσω της αστυνομίας.

Όπως φαίνεται εξήγησε στους αστυνομικούς γιατί ομολογεί το έγκλημα τόσα χρόνια μετά, ενώ για τη συγκεκριμένη ληστεία το 1996, σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου μέσου, οι Αρχές είχαν ταυτοποιήσει ως εμπλεκόμενο ένα άλλο άτομο, το οποίο τελικά αποδείχθηκε ότι δεν είχε καμία συμμετοχή.

Ο 48χρονος, ως προς τον τρόπο δράσης του, υποστήριξε ότι το έκανε μόνος του δίνοντας σημείωμα στην ταμία, γράφοντάς της ότι έχει όπλο. Υπό την απειλή αυτή, κατάφερε να αποσπάσει το ποσό.

Κίνητρο φαίνεται πως στάθηκε το γεγονός ότι χρωστούσε λόγω τζόγου.

Πλέον, όπως γράφει πάντα το cretalive.gr, η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και η κατάθεση του άνδρα θα διαβιβαστεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Τέλος, όσον αφορά στα χρήματα που παρέδωσε ο 48χρονος στο αστυνομικό τμήμα, αυτά θα κατατεθούν στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Πηγή: sputniknews.gr

Δείτε επίσης:

Ισπανία: Αγνοούμενος βρέθηκε νεκρός μέσα σε… άγαλμα δεινοσαύρου

Κόντεψε να τον πλακώσει η στέγη ενός σπιτιού αλλά εκείνος ατάραχος!

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία