Καταγγελία που αλλάζει τα δεδομένα στην εξαφάνιση 19χρονης

Καταγγελία που αλλάζει τα δεδομένα στην εξαφάνιση 19χρονης

Τι αναφέρει η καταγγελία – Πού εμφανίζεται να ήταν η Άρτεμις

Νέα μαρτυρία για την εξαφάνιση της 19χρονης στο Κορωπί δίνει νέα τροπή στην υπόθεση. Η καταγγελία αναφέρει πως η 19χρονη Άρτεμις, της οποίας τα ίχνη χάθηκαν πριν από τρεις μήνες, κρατείται παρά τη θέλησή της.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του ethnos.gr, ένας άνδρας τηλεφώνησε στην οικογένεια της 19χρονης και κατήγγειλε πως είδε την κοπέλα σε σπίτι στο κέντρο της Αθήνας και ότι αυτή κρατείται παρά την θέλησή της από δύο άντρες. 

Η καταγγελία αυτή δίνει νέα τροπή στις έρευνες για την 19χρονη, αλλά και προκαλεί -όπως είναι φυσικό- ανησυχία στην οικογένεια. Οι αρχές ερευνούν την καταγγελία προκειμένου να ρίξουν φως στη μυστηριώδη εξαφάνιση της 19χρονης.

Η εξαφάνιση της 19χρονης στο Κορωπί

Η 19χρονη Άρτεμις χάθηκε πριν από τρεις μήνες στην Παιανία όταν πήγε να υποβάλλει μία αίτηση για δουλειά. Από τότε η οικογένεια δεν έχει σταματήσει να ελπίζει πως η Άρτεμις είναι ζωντανή και συνεχίζει με κάθε τρόπο τις έρευνες για την κοπέλα. Μάλιστα, σε λίγες ημέρες η Άρτεμις έχει γενέθλια.

εξαφάνιση 19χρονης, Κορωπί

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Τάσος Ντούγκας, απευθύνει για άλλη μία φορά έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την εξαφάνιση της 19χρονης να επικοινωνήσει και να δώσει όποια πληροφορία μπορεί να φανεί χρήσιμη στις έρευνες των αρχών. Ο ίδιος εκτιμά ότι όλες οι μέχρι στιγμής πληροφορίες δείχνουν πως η 19χρόνη είναι ζωντανή και κρατείται κάπου παρά την θέλησή της.

Δείτε επίσης:

Βόλος: Για πάνω από 12 ώρες εξαφανίστηκε 11χρονο κορίτσι!

Συναγερμός για την εξαφάνιση 16χρονης στον Βόλο


 

Στην ίδια κατηγορία