Η ασθενής τους έπεσε από το ασθενοφόρο – Η γυναίκα «έβλεπε» το κακό που ερχόταν

Η καταγγελία και οι μηνύσεις που ακολούθησαν προκαλούν αντιδράσεις και…

Η καταγγελία και οι μηνύσεις που ακολούθησαν προκαλούν αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις στις Σέρρες. Τα όσα έγιναν στο ασθενοφόρο δείχνουν την κατάσταση που επικρατεί τους τελευταίους μήνες…

Την καταγγελία ότι έριξαν ασθενή κατά την μεταφορά της με ασθενοφόρο, έκανε στην τηλεόραση «Επιλογές», ο δικηγόρος Γιάννης Γιάντσιος. Όπως ισχυρίζεται, το ασθενοφόρο του Νοσοκομείου Σερρών, μετά τις αναστολές εργασίας του προσωπικού, το οδηγεί τραυματιοφορέας.

Με αυτό το ασθενοφόρο, μια ηλικιωμένη που είναι κατάκοιτη τα τελευταία δυο χρόνια, έπρεπε να μεταφερθεί. Σύμφωνα με τον κ. Γιάντσιο, η μεταφορά της έγινε με καρότσι, παρά τις διαμαρτυρίες της: «Βρε παιδιά πού με πάτε, εγώ δεν μπορώ να περπατήσω» φέρεται να τους είπε.

Όταν έφτασαν τελικά στο ασθενοφόρο, προσπάθησαν να την βάλουν να κάτσει, γιατί στο φορείο βρισκόταν ήδη για μεταφορά άλλος ασθενής. «Εκεί η ηλικιωμένη τους έπεσε και χτύπησε στο γόνατο» τονίζει ο δικηγόρος. Σύμφωνα με την καταγγελία του, μετέφεραν την ηλικιωμένη στο σπίτι της χωρίς να έχουν ειδοποιήσει πριν τους συγγενείς της με τους οποίους επικοινώνησαν αφού το ασθενοφόρο έφτασε στον προορισμό του.

Στο μεταξύ, οι πόνοι που ένιωθε η ηλικιωμένη ήταν αφόρητοι και έτσι αναγκάστηκαν να την επιστρέψουν στο Νοσοκομείο από όπου και βγήκε μετά από δυο μέρες σε άσχημη κατάσταση καθώς έχει και άλλα νοσήματα. Για το περιστατικό έγινε μήνυση και πλέον η υπόθεση περνάει στα χέρια της δικαιοσύνης…

Στην ίδια κατηγορία