Επικήδειος λόγος Κώστα Φαμίση για την Φώφη Γεννηματά

Με μεγάλη συγκίνηση και βαθειά θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο της…

Με μεγάλη συγκίνηση και βαθειά θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής  Φώφης Γεννηματά.

Την αποχαιρετώ με σεβασμό. θα την   θυμάμαι   πάντα με αγάπη. Ήταν μεγάλη αγωνίστρια  στην ζωή και στην πολιτική.  Υπήρξε παράδειγμα ήθους κι αξιοπρέπειας σε κάθε της βήμα.

Ήταν Σεμνή, έντιμη με όραμα με σημαντική πολιτική και κοινωνική δράση. Προσέφερε πολλά από θέσεις ευθύνης, τις οποίες υπηρέτησε με συνέπεια και αποτελεσματικότητα.

Σε εμάς ( τους πολιτευτές), συντρόφους, φίλους,  μας στήριζε  με αγάπη και ευγένεια….. Πάλεψε μέχρι το τέλος γενναία, αλλά δεν τα κατάφερε…. Έφυγε  όρθια…. συντροφευμένη και ισχυρή……

Είναι φτωχά τα λόγια  για να περιγράψω  την απώλεια της   προέδρου …. 

Θέλω  να εκφράσω  τα  Θερμά  μου  και ειλικρινή  συλλυπητήρια στην οικογένεια  της  και  σε  όλη  την πολιτική μας οικογένεια……. 

Καλό ταξίδι  Φώφη…..

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που  θα σε σκεπάσει !!!!

Θα  σε  θυμόμαστε πάντα με σεβασμό και εκτίμηση.

Ο Θεός να σε αναπαύσει.

Dr.   ΦΑΜΙΣΗΣ  ΚΩΣΤΑΣ                                                                                                                                         ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ   ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ                                                                                                                                                  ΣΕΦΑΑ – ΤΕΦΑΑ  ΤΡΙΚΑΛΩΝ                                                                                                                                      ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ                                                                                                                                                               ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ  ΚΙΝΑΛ.

Στην ίδια κατηγορία