Εξαφάνιση 19χρονης από Κορωπί: Νέα στοιχεία – Αγωνία από τους συγγενείς της

Εξαφάνιση 19χρονης από Κορωπί: Νέα στοιχεία - Αγωνία από τους συγγενείς της

Συνεχίζεται το μυστήριο για την Άρτεμις

Που στρέφονται οι έρευνες των Αρχών για την εξαφάνιση 19χρονης – Νέα στοιχεία και τι δηλώνει ο δικηγόρος της οικογένειάς της

Συνεχίζεται το μυστήριο για την εξαφάνιση 19χρονης από το Κορωπί και νέα στοιχεία έρχονται στο φως. Η 19χρονη Άρτεμις παραμένει αγνοούμενη από τα μέσα του Οκτωβρίου, όταν κάμερες ασφαλείας καταστημάτων στο Κορωπί την κατέγραψαν να περπατάει στην οδό Αττικής.

«Σίγουρα η Αρτεμις βρίσκεται κάπου χωρίς τη θέλησή της. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο»  δήλωσε ο Αναστάτιος Ντούγκας, δικηγόρος της οικογένειας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, που αποκάλυψε ότι από τις 16 Οκτωβρίου, όταν εντοπίστηκε το τελευταίο στίγμα το κινητό της 19χρονης κοντά στην Κάντζα, δεν έχουν καμία άλλη ενημέρωση.

Πάντως σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News, οι έρευνες περιστρέφονται πλέον γύρω από το ευρύτερο οικογενειακό κύκλο της νεαρής κοπέλας. Εν τω μεταξύ μία πληροφορία που ήθελε την Αρτέμιδα να είναι στο Βόλο, δεν επιβεβαιώθηκε, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας που επισκέφτηκε την συγκεκριμένη πόλη και η έρευνα που έκανε δεν είχε κάποιο αποτέλεσμα.

Ζήτησαν χρήματα από τον αδελφό της

Στο μεταξύ, υπενθυμίζεται άγνωστοι ζητούν 5000 ευρώ από τον αδελφό της 19χρονης προκειμένου να αφήσουν την αδερφή του ελεύθερη – Τι δηλώνει ο δικηγόρος της οικογένειας

Μήνυση για εκβιασμό και απάτη κατέθεσε τις επόμενες μέρες ο Αναστάσιος Ντούγκας, ο δικηγόρος της οικογένειας, της 19χρονης Αρτέμιδος Βασίλη από το Κορωπί η οποία εξαφανίστηκε στις 16 Οκτωβρίου.

Η μήνυση είναι για εκβιασμό και απάτη για τα γραπτά μηνύματα (sms)που εστάλησαν στο κινητό τηλέφωνο του αδερφού της 19χρονης ζητώντας του το ποσό των 5.000 ευρώ προκειμένου να αφήσουν την αδερφή του ελεύθερη και να γυρίσει στο σπίτι.

Δείτε επίσης:

Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Ψάχνουν απαντήσεις στο κινητό και στα social media της

Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Μάρτυρες την είδαν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Εξαφάνιση 19χρονης: «Σαρώνουν» τις κάμερες για να εντοπίσουν τις κινήσεις της

Εξαφάνιση 19χρονης: Άφαντη επί 9 ημέρες

Στην ίδια κατηγορία