Δολοφονία στις Σέρρες: Η 17χρονη φίλη του θύματος βιάστηκε από τον δράστη

Σοκάρει η καταγγελία της 17χρονης κοπέλας του 20χρονου Δημήτρη, που…

Σοκάρει η καταγγελία της 17χρονης κοπέλας του 20χρονου Δημήτρη, που έπεσε νεκρός όταν ο πρώην φίλος της τον μαχαίρωσε. Η άγρια δολοφονία έγινε στο χωριό Άνω Καμήλα Σερρών. Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης μετά τη δολοφονία στις Σέρρες ανέβασε βίντεο στα social media όπου έδειχνε το μαχαίρι με λεζάντα: «Όταν σφάζω κάποιον το κάνω στόρι»

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Realnews, η κοπέλα στην κατάθεσή της, για τη δολοφονία στις Σέρρες, κατήγγειλε ότι διατηρούσε δεσμό με τον 22χρονο δράστη για 8 μήνες στο παρελθόν. Όταν χώρισαν την απειλούσε με ημίγυμνες φωτογραφίες και την βίασε. Μάλιστα, σημείωσε ότι την απειλούσε πως θα έκανε κακό στην μικρότερη αδερφή της.

Είπε χαρακτηριστικά: «Διέκοψα γιατί ήταν μια σχέση κουραστική, με καβγάδες και πολλές εντάσεις. Βέβαια, όταν του ζήτησα να χωρίσουμε, αυτός με απειλούσε συνεχώς ότι θα κάνει κακό σε εμένα και στη μικρότερη αδερφή μου, ότι αν με βρει θα με σκοτώσει, και εξαπέλυε και άλλες τέτοιες απειλές για τη σωματική μου ακεραιότητα».

Όπως είπε περίπου 1,5 χρόνο μετά το χωρισμό τους, η 17χρονη έκανε σχέση με το 20χρονο θύμα και άρχισε εκ νέου να την παρενοχλεί: «Τον Ιούλιο του 2020, ενώ εγώ είχα ήδη αρχίσει τη σχέση μου με τον Δημήτρη, βρεθήκαμε με τον Γιώργο, έπειτα από έντονη ψυχολογική πίεση που άσκησε σε εμένα, καθώς μου έστειλε κάτι φωτογραφίες μου όπου ήμουν ημίγυμνη, λέγοντάς μου ότι, αν δεν τον συναντήσω, θα τις αναρτούσε δημόσια στο Facebook. Υπό το βάρος των απειλών του, πήγα σε συνάντηση μαζί του σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Άνω Μητρούσι Σερρών, πλησίον του γηπέδου, μόνη μου, χωρίς το κινητό μου, όπως μου είχε ζητήσει ο ίδιος» είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τα όσα είπε, την βίασε τρεις φορές: «Με εξανάγκασε τρεις φορές σε συνουσία μαζί του χωρίς τη θέλησή μου, δηλαδή με βίασε και μετά με άφησε να φύγω. Την πράξη του αυτή κατάλαβα ότι την έκανε από το μίσος που είχε για τον Δημήτρη και την καινούργια μας σχέση».

Στην ίδια κατηγορία