Δολοφονία Κλειούς στην Κρήτη: Ένοχος χωρίς κανένα ελαφρυντικό ο σύντροφός της

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου, έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για «ανθρωποκτονία…

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου, έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για «ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση με ενδεχόμενο δόλο», «υιοθετώντας» την πρόταση του εισαγγελέα που προηγήθηκε…

Σύμφωνα με το neakriti.gr το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου, επέβαλε στον 41 ετών άνδρα, ποινή κάθειρξης 13 ετών, για το θάνατο της 31 ετών Κλειούς, το Νοέμβριο του 2019, στο Ηράκλειο.

Η Έδρα δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον σύντροφο της Κλειούς. Στη συνέχεια, ο Εισαγγελέας της Έδρας πρότεινε να επιβληθεί στον καταδικασθέντα ποινή κάθειρξης 14 ετών. Τελικά, το δικαστήριο του επέβαλε ποινή κάθειρξης 13 ετών.

Η άτυχη Κλειώ έχασε τη ζωή της στα τέλη Νοεμβρίου του 2019. Σύμφωνα με το βούλευμα με το οποίο παραπέμφθηκε να δικαστεί ο 41χρονος από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, ο κατηγορούμενος φέρεται να χτύπησε την κοπέλα επειδή θεώρησε ότι εκείνη είχε κάνει χρήση ναρκωτικών.

Το ζευγάρι ήταν μαζί τα τελευταία χρόνια, ενώ, σύμφωνα με το βούλευμα, αμφότεροι είχαν υπάρξει χρήστες ναρκωτικών και ανά περιόδους παρακολουθούσαν προγράμματα απεξάρτησης.

Στην ίδια κατηγορία