Ανάγκαζαν 34χρονη έγκυο να ζητιανεύει και αποπειράθηκαν να τη βιάσουν

Μία συγκλονιστική υπόθεση εμπορίας ανθρώπων εξιχνιάστηκε από Αστυνομικούς του Τμήματος…

Μία συγκλονιστική υπόθεση εμπορίας ανθρώπων εξιχνιάστηκε από Αστυνομικούς του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με θύμα μία 34χρονη έγκυο που δεχόταν σωματική και ψυχολογική βία από έναν άνδρα και μία γυναίκα, οι οποίοι την ανάγκαζαν να επαιτεί.

Οι Αστυνομικοί συνέλαβαν ένα ανδρόγυνο Βούλγαρων, 51 και 53 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε, κατά περίπτωση, δικογραφία για εμπορία ανθρώπων από κοινού και και απόπειρα βιασμού.

Συγκεκριμένα, η 34χρονη που βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, εντοπίστηκε να επαιτεί σε καθημερινή βάση σε κεντρικές οδούς της πόλης, θέτοντας σε πιθανό κίνδυνο τόσο τη ζωή της όσο και του μωρού που κυοφορούσε. Επίσης, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η 34χρονη περί τα τέλη Οκτωβρίου που εισήλθε στη χώρα μαζί με την 53χρονη ομοεθνή της, η οποία εκμεταλλευόμενη την οικονομική της δυσχέρεια την έπεισε να επαιτεί.

Η εγκυμονούσα διέμενε στην οικία των δύο δραστών, οι οποίοι με την άσκηση σωματικής και ψυχολογικής βίας την εξανάγκαζαν να επαιτεί πολλές ώρες και να τους αποδίδει το σύνολο των χρημάτων που αποκόμιζε.

Επιπλέον, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η 34χρονη, ο 51χρονος αποπειράθηκε επανειλημμένα να τη βιάσει με τη χρήση βίας και απειλών, πλην όμως λόγω της αντίδρασης της παθούσας δεν ολοκλήρωσε τις απόπειρες αυτές.

Αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας εντόπισαν χθες (24/11) και συνέλαβαν τους δύο αλλοδαπούς και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: GRTimes

Στην ίδια κατηγορία