Τροχαίο ατύχημα, με δύο ελαφρά τραυματίες, στην Πηγή

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες το βράδυ γύρω στις 8:30, στην…

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες το βράδυ γύρω στις 8:30, στην παράπλευρη οδό που συνδέει την Πηγή με την πόλη των Τρικάλων, με πρωταγωνιστές δύο ΙΧ με τρεις επιβαίνοντες, χωρίς ωστόσο κάποιο σοβαρό τραυματισμό.

Συγκεκριμένα χθες στις 8:30, 2 χιλιόμετρα έξω από την Κοινότητα της Πηγής & λίγο πιο δίπλα από το πρατήριο καυσίμων «Αρβύθη» και στην στροφή που υπάρχει στον εκεί παράδρομο, δύο ΙΧ, το ένα με κατεύθυνση από Πηγή προς Τρίκαλα & το έτερο από Τρίκαλα προς Πηγή, συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά, κάτω από αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τραυματισμό, δύο εκ των τριών επιβαινόντων στα δύο οχήματα.

 17 Οκτωβρίου 2021

Άμεσα στο σημείο προσήλθε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε και τους τρεις επιβαίνοντες στο ΓΝ Τρικάλων, ενώ λόγω του ατυχήματος ο δρόμος έκλεισε προσωρινά και στα δυο του ρεύματα, με την κυκλοφορία να διεξάγεται μέσω της νέας περιφερειακής οδού Τρικάλων-Πύλης.

Το προανακριτικό έργο, για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το συμβάν, έχει αναλάβει το αρμόδιο τμήμα της Τροχαίας Τρικάλων.

pylinews.gr

Στην ίδια κατηγορία