Τρικαλινοί στο «Ρουκ Ζουκ» του ΑΝΤ1

Τρικαλινοί στο «Ρουκ Ζουκ» του ΑΝΤ1

Το επεισόδιο θα προβληθεί σήμερα το μεσημέρι

Το μεσημέρι της Τετάρτης δύο Τρικαλινοί συμμετέχουν στο γνωστό τηλεπαιχνίδι «Ρουκ Ζουκ» του ΑΝΤ1 με την Ζέτα Μακρυπούλια

Ο λόγος για «Το Παλικάρι και οι…Βιόλες»

Σύμφωνα με το kriilive.gr στο ρόλο του Παλικαριού ο Νίκος Λέτσιος από τη Φαρκαδόνα, στο ρόλο της Βιόλας, του γεμάτου ευωδία φυτού, η αδελφή του Δήμητρα Λέτσιου και οι φίλες του Μαρία Ζαχαρίου, Ελευθερία Ζαχαρίου από την Αθήνα και η Ιωάννα Πορταράκη από την μακρινή Σητεία. Η ομάδα των φοιτητών θα συμμετέχει στο τηλεοπτικό παιχνίδι του ΑΝΤ1 Ρουκ Ζουκ, που παρουσιάζεται κάθε μεσημέρι στις 3:00, από τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Η ομάδα στην οποία μετέχουν τα δυο αδέλφια με καταγωγή πατέρα από την Φαρκαδόνα και καταγωγή μητέρας το Ζάρκο, ονομάζεται «Το Παλικάρι και οι Βιόλες». Ένα παλικάρι που έχει υπό την προστασία και την αρχηγεία του τέσσερις ανθούς.

Οι Τρικαλινοί βρέθηκαν στην Αθήνα τις προηγούμενες ημέρες για τα γυρίσματα στο «Ρουκ Ζουκ» και σήμερα το μεσημέρι το επεισόδιο θα παρουσιαστεί μέσω του ΑΝΤ1 στις οθόνες μας,

Όσο για την έκβαση του παιχνιδιού, αν και η «ΚΡΗΝΗLIVE» γνωρίζει το αποτέλεσμα δεν θα το μοιραστεί μαζί μας. Θα μας κρατήσει σε αγωνία, προκειμένου να θαυμάσουμε τα δικά μας παιδιά, που θα αναδείξουν την περιοχή και το Δήμο Φαρκαδόνας!!!

Δείτε επίσης:

Νεαρή Τρικαλινή επιχειρηματίας στον ΑLPHA

Ο Λαρισαίος «πρόεδρος» του DEAL τα πήρε …κι έφυγε (βίντεο)

Ήρθε η ώρα της Ελένης για… DEAL

Στην ίδια κατηγορία